9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Algemene Ledenvergadering van verzekeraar Onderlinge georganiseerd bij Droogspecialist

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Algemene Ledenvergadering van verzekeraar Onderlinge georganiseerd bij Droogspecialist

Op 5 juni jl. presenteerde onze relatie ‘Onderlinge Rijn en Aar’ de jaarcijfers aan haar leden. Dit evenement werd dit jaar georganiseerd in het pand van Droogspecialist. Tijdens deze avond werden de jaarcijfers besproken en toekomstplannen uiteen gezet.De reden om dit te organiseren in het pand van Droogspecialist is bewust gekozen, om de leden een kijkje achter de schermen te geven bij een bedrijf als Droogspecialist. Want wat gebeurd er als er waterschade is ontstaan en hoe wordt dat opgelost? Ook kwamen er handige tips aan bod om schades te voorkomen.

‘Alleen maar positief, aan alle kanten’

De heer Van Rhijn, directielid bij verzekeraar ‘Onderlinge Rijn en Aar’, is enthousiast over de gastvrijheid van Droogspecialist: “We proberen elk jaar onze ALV ergens anders te organiseren, bij een klant of goede relatie, om op deze manier meer over elkaar te leren en elkaar beter te leren kennen. Uiteraard moet het verzekerings-gerelateerd zijn. Helaas was het door Corona de afgelopen twee jaar niet mogelijk. We hebben in de afgelopen jaren gemerkt dat onze leden wat willen zien en dat ook graag tastbaar hebben. Een rondleiding bijvoorbeeld of een spreker met passie. De opkomst was deze ALV goed, mede door de interessante locatie. En Joost Rozestraten heeft met enthousiasme vertelt over de oplossingen bij waterschades. Uiteindelijk heeft het allemaal goed uitgepakt en was het positief voor alle partijen. Ik heb alleen maar enthousiast, positieve mails ontvangen van leden.”

Geslaagde avond

Naast oplossingen voor particulieren, bedrijven en instellingen vertelde eigenaar en oprichter Joost Rozestraten meer over hoe het bedrijf is begonnen en wat een Droogspecialist zoal tegenkomt. De geïnteresseerde leden stelden kritische vragen, waarop Joost antwoorden en advies kon geven. Na een geslaagde avond keerde iedereen weer veilig huiswaarts.

Bekijk hier de site van Verzekeringsmaatschappij Onderlinge Aar en Rijn.

Terug naar overzicht