9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Bevochtigers

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Een te lage luchtvochtigheid is snel verleden tijd met de bevochtigers van Droogspecialist.

Professionele luchtbevochtiger huren

Met een professionele luchtbevochtiger maakt u snel een einde aan een te lage luchtvochtigheid in kantoren of productie- en industriële omgevingen. Daarnaast kan een bevochtiger worden ingezet bij tijdelijke gelegenheden, zoals tentoonstellingen, evenementen en feesten.

Is de luchtvochtigheid bij u onder het gewenste niveau van 40%? Huur dan een professionele luchtbevochtiger om deze naar de voor u optimale vochtigheidswaarde te brengen.

Waarom een professionele luchtbevochtiger huren

Een professionele luchtbevochtiger moet voldoen aan allerlei wettelijke eisen, waardoor u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit. Zo zijn ze nauwkeurig en robuust. Daarnaast heeft een professionele luchtbevochtiger een zeer hoge capaciteit en is geschikt voor grote(re) ruimtes.

Welke professionele luchtbevochtiger

Er zijn verschillende soorten luchtbevochtigers met elk hun voor- en nadelen:

Stoombevochtiger

Een stoombevochtiger verwarmt water tot het kookpunt. Hierbij wordt stoom geproduceerd die aan de lucht wordt afgegeven. Stoombevochtigers verhogen de luchtvochtigheid snel, werken geruisloos en doden bacteriën en allergenen. Deze bevochtiger is minder geschikt voor ruimtes met elektronica en heeft een hoog energieverbruik.

Ultrasoonbevochtiger

Een ultrasoon bevochtiger gebruikt ultrasone trillingen om waterdeeltjes te creëren, die als fijne nevel in de lucht worden verspreid. Ze zijn stil in gebruik en toe te passen in middelgrote ruimtes. Ultrasoonbevochtigers kunnen alleen gebruikt worden met gedestilleerd water, in verband met het risico op bacteriegroei en kalkafzetting. Ze vereisen regelmatig onderhoud.

Koudwaterbevochtiger

Een koudwaterbevochtiger heeft een waterreservoir met schoon water. Door middel van een ventilator wordt lucht uit een ruimte langs een filter gevoerd, waar het water uit het waterreservoir overheen stroomt. Hierdoor verdampt het water en wordt het aan de lucht toegevoegd. Koudwaterbevochtigers zijn energiezuinig, hebben weinig onderhoud nodig en zijn geluidsarm in gebruik. Ook zijn ze geschikt voor ruimtes met elektronica. Ze zijn minder geschikt als het erg koud is in een ruimte.

Industriële luchtbevochtiger

Een te lage luchtvochtigheid kan in de bouw en industriële omgevingen leiden tot scheurvorming in kromtrekkend hout, scheuren in behang, verf en pleisterwerk en schimmelvorming. Voorkomen is altijd beter dan genezen: bij het inzetten van een professionele luchtbevochtiger is het mogelijk om de vochtigheidswaarde nauwkeurig te regelen. Er wordt snel een maximale luchtvochtigheid bereikt, waarbij vanzelfsprekend condensatie wordt voorkomen.

Een industriële luchtbevochtiger is geschikt voor grotere ruimtes. Droogspecialist zet ze vaak in als de luchtvochtigheid in een fabrieks- of productiehal te laag is.

Neem contact op voor luchtbevochtiger industrie.

Luchtbevochtiger kantoor

Een te lage luchtvochtigheid in kantoorruimtes kan bij uw medewerkers leiden tot branderige ogen en een droge huid. De relatieve luchtvochtigheid zou tussen de 40% en 60% moeten liggen. Naast de luchtvochtigheid, spelen de kamertemperatuur en ventilatie ook een belangrijke rol bij het ervaren van het binnenklimaat.

Droogspecialist is specialist in klimaatoplossingen, neem vandaag nog contact met ons op.

Neem contact op voor luchtbevochtiger kantoor.

Luchtbevochtiger huren en méér

Droogspecialist is dé totaalontzorger bij klimaatuitdagingen. Meten, bevochtigen of juist ontvochtigen, ventileren en verwarmen: wij hebben alle apparatuur direct beschikbaar en kunnen deze heel snel inzetten om uw binnenklimaat op orde te krijgen.

Ook als u de luchtkwaliteit bij grote projecten goed wilt regelen, kunt u voor advies, begeleiding en apparatuur contact met ons opnemen: