9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Condens op vloer koelcel snel gedroogd

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

We hebben een schitterend voorjaar gehad met hoge temperaturen. Ook u bent waarschijnlijk al in een zomerse stemming. Toch hebben de relatief hoge temperaturen ook een nadeel. In Nederland is de luchtvochtigheid namelijk ook erg hoog. En juist die combinatie kan voor problemen zorgen, zoals in een koelcel bij een klant. Op de betonnen vloer van de koelcel moest een coating met antislip laag worden aangebracht. Maar omdat de vloer nog relatief koud was, ging deze condenseren. Het lokale verhuurbedrijf verwees de aannemer voor een oplossing naar Droogspecialist: een adsorptiedroger huren.

Adsorptiedroger huren

Condensproblemen lossen wij snel en kundig op, door inzet van onze Mobiele Adsorptiedroger. Zo ook bij dit project. We plaatsten de machine in combinatie met ventilatoren, die de droge lucht over de vloer heen bliezen. Het vele vocht was binnen enkele uren van de vloer verdwenen, waardoor het vloerenbedrijf alsnog de vloercoating kon aanbrengen.

Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen? Wilt u weten hoe onze mobiele adsorptiedroger werkt of wilt u een adsorptiedroger huren? Neem contact met ons op!

Neem contact op