9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Adsorptiedrogers Munters MA2500 en MA5000 voorkomen vertraging bouw cruiseschip

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Tijdens de bouw van een groot rivier cruiseschip in ondervond de aannemer problemen met de vochtigheid. Tijdens deze koude periode verdampt vocht in koude, ongeïsoleerde ruimtes simpelweg niet, waardoor er in veel gevallen niet doorgewerkt kan worden.

Straal- en schilderwerk hebben droog oppervlak nodig

Las, straal en schilderwerkzaamheden liepen hierdoor vertraging op, wat de planning ernstig in gevaar bracht. De aannemer kende Droogspecialist nog van een vorig project, waar we al eerder goede resultaten behaalden met onze droogapparatuur. Een belletje was genoeg om snel een oplossing te kunnen bieden voor dit probleem. Droogspecialist bracht twee adsorptiedrogers naar de locatie (een Munters MA 2500 en de Munters MA 5000) waarmee we het probleem snel konden verhelpen voor onze klant. We zijn trots op het snelle resultaat dat we met deze sorptiedrogers hebben bereikt.

Adsorptiedroger Munters MA2500-C en Munters MA5000 adsorptiedrogers – de kenmerken

De Munters MA2500 en MA5000 adsorptiedrogers zijn geschikt voor projecten waar een lage relatieve luchtvochtigheid met een laag dauwpunt is gewenst. Ze zijn geschikt voor droging van industriële processen, water- en brandschade en straal- en schilderwerk op bijvoorbeeld schepen en in opslagtanks. Ze kunnen prima buiten worden opgesteld en ontvochtigen efficiënt tot -20 graden Celsius. Droogspecialist beschikt over een uitgebreid verhuurprogramma van Munters ontvochtigers, ook wel dehumidifiers genoemd en heeft daarnaast over een grote vloot van kleine handzame drogers tot zeer grote industriële drogers in zeecontainers.

Meer weten over onze adsorptiedroger Munters MA2500 en MA5000?

Elk droogtraject vraagt om maatwerk. Met welke factoren we rekening houden bij het selecteren van de juiste droger voor uw project:

  • de omvang/oppervlakte van het te drogen object;
  • de temperatuur in de ruimte;
  • de vochtigheidsgraad;
  • de gewenste relatieve luchtvochtigheid bepalen de keuze voor droogapparatuur.

Wij adviseren u graag welke machine voor u het meest geschikt is. Neem hiervoor contact met ons op.

Accessoires bij de adsorptiedroger Munters MA2500-C en MA5000

Neem contact op