9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Oplevering van nieuwbouw toch nog op tijd

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

U staat te trappelen om uw nieuwe woning of bedrijfspand in gebruik te nemen maar de anhydrietvloer droogt niet snel genoeg. De afwerking van de vloer kan daarom nog niet geplaatst worden en de verhuizing loopt vertraging op. Daar zit u uiteraard niet op te wachten. Droogspecialist helpt u bij het versneld drogen van uw recent gegoten anhydrietvloer, door het plaatsen van gespecialiseerde drogers en ventilatoren. Weten wat we voor uw project kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Drogen in de praktijk

Bij een groot nieuwbouwproject op de boulevard van badplaats Scheveningen is zeer recent een nieuwe anhydriet gietvloer aangebracht. Omdat het leegstaande pand op korte termijn in gebruik genomen gaat worden door een cateringbedrijf, moest de afwerking op korte termijn plaatsvinden. Dat kon helaas nog niet. De reden? De anhydrietvloer droogt niet snel genoeg, waardoor de opleverdatum in gevaar zou kunnen komen. Een onwenselijke situatie, waar men een passende oplossing voor zocht.

Anhydrietvloer droogt niet snel genoeg; wat kunt u eraan doen

Nadat de vloer was aangebracht, bleek deze nog te lang vocht vast te houden, waardoor de opleverdatum in gevaar kwam. Droogspecialist werd gevraagd om het probleem op te lossen. Nadat de mogelijkheden op locatie waren bekeken, installeerde Droogspecialist direct de volgende ochtend een groot aantal bouwdrogers van het type DS65, in combinatie met ventilatoren DRV3000, om de droge lucht beter over de ruimte te verdelen.

Aggregaat zorgt voor elektriciteit

Doordat er in het nieuwbouwpand nog geen elektriciteitsmeter beschikbaar was, plaatsten wij tevens een aggregaat voor de benodigde stroomvoorziening. Na het plaatsen van de bouwdrogers werden er vele honderden liters water over een periode van twee weken onttrokken aan de recent gegoten vloer. Het water dat de drogers uit de vloer haalden werd direct afgepompt naar het riool. Zo hoefde onze opdrachtgever niet dagelijks de waterbakken te legen en kon de vloer versneld voldoende droog worden opgeleverd.

Weten wat wij voor uw bouwproject kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op!

Neem contact op