9.3

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Betonvloer laten drogen in parkeergarage

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Voor het coaten van betonnen vloeren is het belangrijk dat de vloer voldoende droog is. Bij een te natte ondergrond kan coating loslaten of kunnen er blaasjes ontstaan. Droogspecialist heeft de kennis en materialen in huis om ook grote oppervlakken snel te drogen, zodat planningen niet in gevaar komen. In onderstaande case meer over het drogen van een parkeergarage in aanbouw in Den Haag.

Parkeergarage drogen

Voor de afwerking van deze vijf verdiepingen tellende parkeergarage wordt er een coatinglaag op de betonnen ondervloer aangebracht. Omdat deze vloer nog niet voldoende droog is voor de afwerking, is Droogspecialist gevraagd het beton geforceerd en versneld te laten drogen.

Betonvloer laten drogen

Om efficiënt te drogen moet een ruimte voldoende afgesloten zijn, om het vocht snel aan de vloer te kunnen onttrekken. Omdat het hier een open garage betreft, is het noodzakelijk dat de parkeergarage hermetisch af te sluiten. We adviseren de klant dan ook voor om de garage tijdelijk in te pakken met een laag krimpfolie, die om het gehele pand wordt aangebracht door vos-zeildoek.nl. Nu is het pand gereed voor drogen en klimaatbeheersing voor het aanbrengen van de coatinglaag.

Drogen en ventileren

Per verdieping plaatsen we twintig adsorptiedrogers van het type MCS300-C en een groot aantal ventilatoren (DRV-3000) om de droge lucht efficiënt te verspreiden. In een relatief kort tijdsbestek drogen wij zo drie van de vijf verdiepingen.

Tussentijdse vochtmetingen

Met tussentijdse calcium carbid metingen tijdens de laatste twee weken van het droogproject, wilde onze klant in de gaten houden hoe het droogproces verliep. Per verdieping meten we op drie plekken het vochtgehalte van de vloer.

Wilt u een betonvloer laten drogen? (of anhydriet- of zandcement dekvloer)

Ook deze klant is zeer tevreden over onze snelle wijze van werken en het juiste uitgebrachte advies. Wilt u weten hoe wij op uw project uw betonvloer laten drogen? Of een anhydrietvloer of zandcement dekvloer? Neem vandaag nog contact met ons op!

Neem contact op