9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Bouwkachels voor verwarming groot bouwproject in Amsterdam

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Als specialist in droogtechniek bieden we een brede service op het gebied van vochtbestrijding, verwarming en ventilatie. Bekijk onderstaand onze case waarbij we door een aannemer werden gevraagd voor het verwarmen van een bouwplaats.

De uitdaging van de klant

Een grootschalig appartementencomplex met bijhorende parkeergarage in aanbouw had last van problemen door kou en vocht waardoor de afwerking ernstige vertraging opliep. De temperatuur was zelfs zo laag dat schilders, stukadoor en de projectstoffeerders niet verder konden met hun werkzaamheden in het complex. Droogspecialist werd gevraagd om een oplossing te bedenken voor het verwarmen van de bouwplaats.

Onze oplossing: Bouwplaats verwarmen met olie gestookte met bouwkachel

Droogspecialist heeft op locatie de wensen van de hoofduitvoerder geïnventariseerd en samen besproken welke oplossing het meest rendabel zou zijn. Uiteindelijk is ervoor gekozen om op vier plekken op het dak een olie gestookte bouwkachels / heaters met brandstoftank te plaatsen. Via deze bouwkachels werd vervolgens via slangen warme lucht de ventilatiekanalen in geblazen.

Door gebruik te maken van de aanwezige ventilatiekanalen konden we het pand zeer efficiënt en gelijkmatig verwarmen en kon de gewenste temperatuur eenvoudig geregeld worden. Bijkomend voordeel van deze dakopstelling was dat de olie gestookte heaters / bouwkachels geen ruimte innamen op de krappe bouwplaats.

Condensatieprobleem tijdens bouw snel opgelost

Tijdens een van onze wekelijkse controles liet de aannemer weten dat hij ook te maken had met condensatieproblemen in de parkeergarage. De schilders konden hierdoor niet verder met het spuiten van het plafond omdat deze te vochtig was. Dezelfde dag heeft Droogspecialist een mobiele adsorptiedroger en enkele ventilatoren in de parkeergarage geplaatst. Zo ontstond er een optimale circulatie van droge lucht waardoor de schilders hun werkzaamheden na slechts enkele uren weer konden hervatten.

Klant aan het woord:

“Wij zijn al enige tijd bekend met de goede service van Droogspecialist en weten dat al onze ‘’problemen’’ worden opgelost als zij komen. We waren ook bijzonder positief verrast over de snelle resultaten van de mobiele droger.”

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze diensten op het gebied van drogen, ventileren, verwarmen en vochtmeten of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Neem contact op