9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Cement dekvloer drogen voor afwerking

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Gietvloeren – zoals cement dekvloeren en anhydriet vloeren – zijn erg populair bij woningkopers die een nieuwe vloer voor hun woning uitzoeken. Omdat er vaak geen rekening wordt gehouden met (bouw)vocht in de nieuw gestorte dekvloer, loopt de planning in gevaar. De cement dekvloer is vaak nog te vochtig om de vloer snel aan te kunnen brengen. Ook bij gietvloeren is het van belangrijk dat het vochtgehalte in de vloer voldoende laag is. De oplossing? De cement dekvloer drogen met bouwdrogers en ventilatoren.

Cement dekvloer drogen

Droogspecialist biedt een oplossing voor het drogen van een cement dekvloer en vaak kunnen wij al binnen 24 uur een oplossing bieden door het plaatsen van droogmachines en ventilatoren. Zo kan het vochtgehalte in de cementdekvloer in een korte tijd worden terug gebracht en kan de vloerenlegger op tijd starten met het aanbrengen van de gietvloer. Bekijk de bouwdrogers.

Calcium carbid meting

In veel gevallen wordt de expertise van Droogspecialist gevraagd om het juiste vochtgehalte in de vloer te bepalen. Om een goede en betrouwbare meting uit te voeren maakt Droogspecialist vaak gebruik van de Calcium carbid vochtmeter. Meer weten over deze manier van meten? Bekijk onderstaand filmpje.

Neem contact op