9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Condens in tent voorkomen bij hockey Club Naarden en Kampong

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Het winterseizoen is bijna voorbij maar bij Hockey Club Naarden kunnen ze nu al terugkijken op een succesvolle winter. O.a. omdat er gespeeld kon worden in een droge en warme tent. Vorig jaar was dat wel anders toen het hockeyseizoen startte met gladde vloeren van de condens en slechte verwarming.

Condens in tent voorkomen

Droogspecialist werd in het seizoen 2014/2015 al ingezet om het probleem van de gladde vloeren op te lossen. Door een professionele aanpak van de Droogspecialist kon het seizoen zonder verdere problemen worden voortgezet. Dit seizoen was de Droogspecialist goed voorbereidt en heeft zowel de klimaatbeheersing als de verlichting op zich genomen. Een voordeel want HCN wilde graag één partij om mee samen te werken. 

Complete aanpak voor drogen en verwarmen

Door deze samenwerking kon het gebruiksgemak ook verbeterd worden. Met één centraal te bedienen paneel kan de verlichting, temperatuur en luchtvochtigheid zeer eenvoudig worden aangestuurd.

Bekijk het filmpje over de tijdelijke locatie van HCN en de oplossingen van de Droogspecialist:

Hockey Vereniging Kampong

Wegens het succes in Naarden kwam ook Hockey Vereniging Kampong uit Utrecht met het verzoek aan Droogspecialist een soortgelijke oplossing te bieden om condens in tent te voorkomen. Ook deze club had last van vochtproblemen waardoor gevaarlijke situaties ontstonden tijdens trainingen en wedstrijden. Inmiddels speelt ook Hockey Vereniging Kampong in een droge en veilige tent.

Wilt u weten hoe wij uw tent kunnen conditioneren? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact op