9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Groot condensprobleem in parkeergarage opgelost

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Condens voorkomen door adsorptiedrogers

Bij de bouw van een grote parkeergarage in Breda ontstond een groot condensprobleem. Vlak voor de oplevering waren nog veel werkzaamheden gepland; het wit spuiten van de plafonds en het aanbrengen van een vloercoating en belijning. Echter, door de wisselende temperaturen overdag en ’s nachts, gecombineerd met de hoge vochtigheid van de voorafgaande maand, ontstond er over de hele oppervlakte in de parkeerkelder condensvorming, waardoor de deadline voor oplevering in gevaar kwam. Wilt u condens voorkomen? Bel de Droogspecialist!

Mobiele adsorptiedroger en ventilatoren

Gelukkig kon de Droogspecialist met twee zeer grote adsorptiedrogers een oplossing bieden voor dit condensprobleem. Deze adsorptiedrogers en enkele krachtige ventilatoren kregen de luchtvochtigheid snel omlaag. De opdrachtgever stond versteld van de snelheid waarmee deze machines hun werk deden en het condens als sneeuw door de zon deden verdwijnen. Gelukkig konden de werkzaamheden snel hervat worden en werd het project tijdig opgeleverd.

Klant aan het woord

“Voor deze klussen schakelen wij altijd Droogspecialist in omdat wij vertrouwen hebben in dit bedrijf en de apparatuur en materialen is uitstekende staat wordt gehouden.”

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze diensten op het gebied van drogen, ventileren, verwarmen en vochtmeten of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Neem contact op