9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Corona en toch sporten

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Winter en toch lekker blijven sporten? Een tijdelijke overkapping is dan vaak de oplossing. Een tent over het speelveld is snel gerealiseerd maar kan tevens zorgen voor een bijkomend probleem: condensvorming. Ongewenst vocht dat kan zorgen voor gevaarlijke situaties en ongemak op de baan. Zo ook bij deze tennisvereniging in Amsterdam…

Droog en warm tennissen in Amsterdam

Vele branches liggen overhoop en de hele economie krijgt hier en daar fikse klappen. Ook bij Droogspecialist merken we dat opdrachten worden geannuleerd of uitgesteld. Maar niet allemaal, gelukkig. Zo hebben wij het verschil kunnen maken bij een grote Amsterdamse tennisvereniging. Al jaren maakt de club gebruik van een grote tent, die over de tennisbanen wordt geplaatst tijdens de wintermaanden. Echter al zeven jaar ervaren ze condensproblemen in de tent. Door wisselende buitentemperaturen ontstaat er condens, wat een gevaar van gladheid en uitglijden kan opleveren op de tennisbaan. De vallende condensdruppels zijn tevens onplezierig voor de sporters. Wij hebben ruime ervaring met het voorkomen van condens bij (tijdelijke) sportaccommodaties. Daarom nam deze tennisclub contact op met ons en maakte onze droogtechnicus een voorstel om dit probleem snel aan te pakken. We plaatsten hiertoe een viertal drogers van het type ML420.

Meer over de ML420

Deze Munters-droger is ontworpen om efficiënt te ontvochtigen tot lage vochtgehalten en is voorzien van een interne, afgesloten rotor-eenheid. De bijgeleverde hygrostaat meet continu de luchtvochtigheid en zorgt voor een gegarandeerd voor een constante luchtvochtigheid. De drogers draaien inmiddels een aantal weken bij de tennisclub. De resultaten zijn erg positief. De tent is comfortabel en vooral droog! De tennisclub heeft kunnen ervaren wat de resultaten zijn; zeer positief. Daar doen we het voor!

Weten hoe wij uw tijdelijke sportlocatie droog kunnen houden?
Neem contact met ons op!

Bekijk hier het filmpje over het drogen van een hockeyhal in Naarden:

Neem contact op