9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Corrosie voorkomen bij bouw fietsbrug

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Bij nieuwbouw van – of onderhoud aan – bruggen is temperatuur en luchtvochtigheid vaak van groot belang voor de voortgang van de werkzaamheden. Zeker omdat het onderhoudsprogramma van bruggen aan zware kwaliteitseisen moet voldoen, omdat bruggen worden blootgesteld aan hoge luchtvochtigheid en temperatuurverschillen kan roest ontstaan. Hoe kunt u hier corrosie voorkomen?

Corrosie voorkomen bij bouw of onderhoud bruggen

Werkzaamheden aan bruggen konden voorheen alleen in de zomermaanden plaatsvinden omdat de kans dat temperatuur en vochtigheid op een acceptabel niveau zouden zijn groter was. Maar met de technieken en apparatuur van Droogspecialist kunnen werkzaamheden onder alle weersomstandigheden plaatsvinden. Of het nu mistig en koud weer is of niet. Met onze grote industriële adsorptiedrogers wordt het klimaat in de werktent aan al uw eisen aangepast om corrosie te voorkomen.

Inzet adsorptiedrogers bij bouw fietsbrug

Zo ook bij dit project waarbij een nieuwe fietsbrug werd gebouwd. We plaatsten een tent over de gehele brug, waarna wij meerdere industriële adsorptiedrogers (Munters MA2500) rondom de tent plaatsten. Met behulp van flexibele luchtslangen onttrokken wij de vochtige lucht uit de tent. Op deze manier kreeg corrosie geen kans omdat de luchtvochtigheid in de tent voldoende laag bleef. Zo konden werkzaamheden zonder oponthoud plaatsvinden, bleef de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden optimaal en werd corrosie voorkomen.

Corrosie voorkomen met Munters MA2500 adsorptiedroger

Deze sorptiedroger zet u in wanneer er een lage relatieve luchtvochtigheid en een laag dauwpunt gewenst is en is geschikt voor droging van industriële processen, schepen, water- en brandschade. De droger werkt effectief tot -20 graden. Met een zeer breed assortiment Munters sorptiedrogers en jarenlange ervaring op gebied van droging kunnen wij ook u van dienst zijn. Wij beschikken over een grote vloot van kleine handzame drogers tot zeer grote industriële drogers in zeecontainers. Wij adviseren u graag over welke machine voor u het meest geschikt is. Ook corrosie voorkomen? Neem contact met ons op.

Accessoires bij de Munters MA2500

Hygrostaat analoog / digitaal
Luchtslang
Verlengsnoer
Meetsysteem

Neem contact op