9.3

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Dekvloer drogen in fitnessclub

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Onlangs werden wij door een interieurbouwer/inrichter gebeld met de vraag om een net aangebrachte anhydrietvloer in een nieuw te openen fitnessclub in Ter Aar in rap tempo te drogen. Nog dezelfde dag ging onze specialist naar het project in aanbouw toe en constateerde dat de vloer nog zo nat was, dat open schuren van de anhydrietvloer nog niet mogelijk was vanwege het hoge vochtgehalte.

Anhydriet dekvloer versneld drogen na schuren

Dezelfde avond plaatste onze technicus 9 drogers van het type DS65 en 9 radiaal ventilatoren van het type DRV 3000, zodat er geen tijd verloren ging. Vele honderden liters water werden in snel tempo onttrokken. Toen de vloer hard genoeg was, kon de toplaag er afgeschuurd worden voor een betere uitdamping.

Drogen dekvloer in fitnessclub met DS65-P bouwdroger

Omdat er geen tijd te verliezen was en een strakke planning gehandhaafd bleef om de opening van het bedrijf groots te vieren, moest de vloer tijdig droog zijn. Gelukkig heeft Droogspecialist met de benodigde kennis en ervaring ook dit project tot een goed einde weten te brengen en kon de PVC-vloer op tijd worden geplaatst. Het droogproces heeft totaal zo’n 2,5 week geduurd, waarbij de droogapparatuur 24/7 heeft gedraaid. Lees hier meer over drogen met een bouwdroger.

Meer over de DS65-P droger

anhydrietvloer drogen met bouwdroger

Deze krachtige bouwdroger (ook wel ontvochtiger genoemd) – onttrekt waterdamp aan de lucht, door gebruikt te maken van het condensatie-principe. Het apparaat is uitermate geschikt voor drogen van (anhydriet) vloeren, muren, natte vloerbedekkingen e.d. De droger heeft een ingebouwde pomp die het onttrokken water direct afvoert naar een opvangbak. Ook kan met een afvoerslang het water worden afgepompt naar het riool of direct naar buiten.

Luchtvochtigheid meten

De droger beschikt over een ingebouwde digitale hygrostaat, om de luchtvochtigheid te meten en in te stellen plus een digitale urenteller.

De radiaalventilator DRV 3000

Deze ventilator wordt ingezet voor het versneld drogen van cementvloeren of anhydrietvloeren maar ook voor bijvoorbeeld het drogen van tapijt, bij bijvoorbeeld waterschade. De energiezuinige ventilator is stapelbaar en kan op 3 verschillende snelheden drogen.

Neem contact op