9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Dekvloer laten drogen in Utrechts winkelpand

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Wanneer er in een bestaand winkelpand een verbouwing plaatsvindt en er een nieuwe dekvloer in komt, kan het vocht in de pas aangebrachte vloer voor onnodige vertraging zorgen. Dit wist het vloerenbedrijf ook; zij komen vaker vochtproblemen tegen met pas gesmeerde dekvloeren. Zo ook hier. En omdat uitstel van de oplevering geen optie was, besloot het aannemersbedrijf een afspraak te maken met Droogspecialist om de dekvloer laten drogen.

Droogspecialist bezocht nog dezelfde dag het centrum van Utrecht, om de situatie te bekijken. De aannemer benadrukte dat de vloer echt snel droog moest zijn. Nog dezelfde dag plaatsten wij in deze grote winkel 15 drogers met ventilatoren, om een lage vochtigheidsgraad in de winkel te creëren. En met groot succes. Na twee weken was de vloer voldoende gedroogd om de apparatuur weer op te laten halen zodat de gietvloer aangebracht kon worden.

Bouwdrogers en ventilatoren

We plaatsten 15 drogers van het type DS-65P en 15 ventilatoren van het type DRV-3000. Verdeeld over het grote oppervlak konden we met deze bouwdrogers de gehele ruimte snel drogen.

Meer over de bouwdroger DS-65P voor dekvloer laten drogen

Deze bouwdroger, ook wel ontvochtiger genoemd, onttrekt vocht aan de lucht door gebruik te maken van het principe van condensatie. Deze droger is geschikt voor drogen van dekvloeren, muren en natte vloerbedekking. Deze droger wordt ook gebruikt om schades te voorkomen, die door water worden veroorzaakt of in vochtige ruimtes, waar schimmelgroei kan ontstaan. De droger heeft een ingebouwde pomp, die het water dat is onttrokken automatisch afvoert naar een opvangbak. Ook kan met een afvoerslang het water direct worden afgepompt naar buiten of naar het riool. De bouwdroger beschikt over een ingebouwde digitale hygrostaat om de luchtvochtigheid te meten en in te stellen – en digitale urenteller.

Meer over ventilator DRV-3000

Deze ventilator is energiezuinig in gebruik en is inzetbaar bij het drogen van tapijt, zandcement- of anhydrietvloeren en waterschades. Deze stapelbare ventilator is in te stellen op verschillende snelheden.

Meer weten wat Droogspecialist voor uw project kan betekenen? Neem contact met ons op!

Neem contact op