9.3

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Drogen anhydriet vloer in luxe kantoor Calvin Klein

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Drogen anhydriet vloer

Droogspecialist werd ingezet voor een bijzonder project in Amsterdam. Om de parketvloer t.w.v. 1,5 miljoen te kunnen verlijmen in het zeer exclusieve kantoorpand,  moest eerst de veel te vochtige anhydrietvloer gedroogd worden. Net zoals de buitenkant van het in het oog springende design van het gebouw, wordt ook de meest exclusieve inrichting in het gebouw toegepast.

Ventilatoren en adsorptiedrogers

Joost Rozestraten is ter plaatse geweest en constateerde dat het aanwezige vocht versneld onttrokken kon worden door o.a. 42 ventilatoren en meerdere grote adsorptiedrogers met de benodigde zwerfkasten en bekabeling te plaatsen. Omdat het parket van hoogwaardige kwaliteit is moest ook aan de luchtvochtigheid gedacht worden. In onderstaand filmpje meer over hoe lang drogers in het algemeen geplaatst moeten worden om een net gestorte vloer te drogen.

Planning gehaald door snelle droging

Dankzij alle maatregelen en snelle service van Droogspecialist kon de strakke planning toch nog gehaald worden. Niet lang na het plaatsen van de machines kon het bedrijf afkomstig uit Scandinavië het bijzondere parket leggen. Meer weten over het pand? Lees meer…

Temperatuurbewaking

Tijdens dit project kwam het temperatuur en RV bewakingssysteem hier goed van pas. 24/7 kon de luchtvochtigheid in de gaten gehouden worden zonder dat er medewerkers op locatie aanwezig waren. Dit scheelt veel tijd en vooral veel kosten voor de opdrachtgever. 

Neem contact op