9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Drogen dakisolatie na lekken dakbedekking

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

2023 gaat in de boeken als het natste jaar ooit, sinds het KNMI de neerslag monitort. Met gemiddeld 1.151 mm regen – tegen 853 normaal – is het record voor het natste jaar ooit gebroken. Dat betekent dat er gemiddeld meer dan een meter water is gevallen over ons hele land. Het meeste water viel in Noord- en Zuid-Holland en de Waddeneilanden. Ook in de laatste maanden van het jaar viel er veel neerslag. Dat had grote gevolgen op diverse plekken.

Problemen in nieuwbouwproject

Je zal dan maar in een net opgeleverd seniorencomplex wonen en erachter komen dat er water onder de isolatielaag terecht is gekomen van je woning. Dit ondervonden meerdere bewoners van een appartementencomplex in Hendrik-Ido-Ambacht. Door lekkage in de bitumen dakbedekking van de buitentuin, met daaronder een parkeergarage, verspreidde het water zich in de isolatielaag onder de bitumen – en ook onder de woningen.

Dakisolatie drogen biedt oplossing

Omdat ook de woningen op de zelfde isolatielaag zijn gebouwd als de binnentuin, heeft het water kunnen doortrekken tot binnen in de woningen. Droogspecialist bezocht het project en bood een oplossing door de daktuinisolatie onder vacuum te drogen. Omdat er op de locatie beperkt stroom aanwezig is, wordt het project en twee delen uitgevoerd.

Vervangingskosten voorkomen

De apparatuur draait op dit moment op volle toeren en wekelijks controleren wij het droogproces tot alles weer volledig droog is. Ook hier hebben wij hoge kosten van vervanging kunnen beperken door onze gespecialiseerde droogtechnieken

Lekkage drogen? Neem contact op met Droogspecialist!

Neem contact op