9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Industriële droging gevoelige lading schip

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Drogen lading schip

Voor het conditioneren van grote rollen staal tijdens hun lange reis over de wereld, is Droogspecialist benaderd. In Bremen gingen 2 grote adsorptie-droger van 2.500m3 p/u aan boord van het schip.

 Tijdens de lange reis kan de vochtige zoute zeelucht roestvorming op de grote staalrollen veroorzaken. Door de inzet van de grote adsorptiedrogers kon dit voorkomen worden.

En de reis? Die ging o.a. naar de volgende mooie bestemmingen.

drogen schip lading

Van het pittoreske Uddeval in Zweden naar Bay Bulls in New Foundland. Van het tropische Panama City in Amerika naar New Orléans. Overige bestemmingen zijn Brownsville,  La Coruña in Spanje en Bremen in Duitsland. Je kunt wel zeggen een mooie reis over de Atlantische Oceaan.

Met een zeer breed assortiment Munters adsorptiedrogers en jarenlange ervaring op gebied van droging kunnen wij ook u van dienst zijn. Wij beschikken over een grote vloot van kleine handzame drogers tot zeer grote industriële drogers in zeecontainers.

Waarom een adsorptiedroger?

De eigenschap van al deze unieke sorptiedrogers is dat ze allen een zeer lage luchtvochtigheid uitblazen en daarmee een laag dauwpunt kunnen behalen. Uw droging verloop hierdoor efficiënter en sneller.

Wij adviseren u graag over welke machine voor u het meest geschikt is. Neem nu hiervoor contact met ons op. Bel ons als u meer wilt weten over het drogen van uw gevoelige lading.

Neem contact op