9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Tijdig drogen nieuwbouwwoning voorkomt vertraging in oplevering

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Drogen nieuwbouwwoning: In een nieuwbouwvilla in Den Hoorn werd in diverse ruimten parket gelegd. De aannemer erkende al in een vroeg stadium vochtproblemen en schakelde bijtijds de Droogspecialist in om de woning te drogen.

Tijdig drogen nieuwbouwwoning loont

Met het huidige bouwtempo krijgen cement- of anhydrietvloeren vaak onvoldoende droogtijd om op natuurlijke wijze te drogen. Daarom is het goed om al in het bouwstadium te kiezen om het vocht er zo snel mogelijk uit te trekken. De Droogspecialist installeerde op dit project meerdere Munters Adsorptiedrogers om de luchtvochtigheid flink te verlagen

Een wijs besluit, ook volgens de parketlegger. Die kon op de gewenste planningsdatum zijn vloer leggen.

Een nieuwbouwhuis wordt in fases gebouwd, waardoor de verschillende verdiepingen en muren tijdens de bouw in aanraking komen met regen en vocht. Daarnaast zit er vocht in bouwmaterialen, zoals beton. Als het huis eenmaal af is, zit veel van dit vocht nog in de wanden, vloeren en plafonds. In een gemiddeld nieuwbouwhuis gaat het om zo’n 3.000 tot 4.000 liter! Voordat u wilt gaan schilderen, stucen of behangen, of de vloeren leggen, moet dat vocht eruit. U wilt immers geen verf die afbladdert, schimmelplekken in uw stucwerk, gele vlekken op uw behang of vloeren die kromtrekken en loslaten.

Neem contact op