9.3

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Gedwongen sluiting geeft droogtijd

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

17 maart j. berichtten wij u over de tijd om juist achterstallige lekkages te drogen. Hierbij brachten wij een opdrachtgever op een goed idee. Een sportschool waar wij een half jaar geleden de vloer hadden gedroogd, kampte met een lekkage in de doucheruimtes. Hierbij was vocht in de vloer ingetrokken.

Drogen van achterstallige lekkages

Omdat alle sportscholen wegens corona ook dicht moeten, was dit de ideale gelegenheid om het probleem goed op te lossen en de ondergrond ook goed te drogen. Onze technicus installeerde een koeldroogmachine (DS65) en een specialistische isolatiedroogmachines (VX5) om ook de isolatielaag te drogen. Vorige week hebben wij de vloer weer droog op kunnen leveren, zodat de sportschool straks weer open kan.

Meer info over de VX5
Deze unieke isolatiedroger is speciaal ontwikkeld voor het drogen van zwevende dekvloeren met isolatie. Deze isolatie droger is ook zeer geschikt voor het drogen van spouwmuren en vocht op moeilijk bereikbare plaatsen is. Om het gebruiksgemak nog verder te optimaliseren heeft deze machine een automatische ‘flow’-regeling die aangeeft wanneer de ideale druk wordt bereikt. Ook is het apparaat voorzien van een kWh urenteller en een draai-urenteller zodat eenvoudig kan worden gecontroleerd hoe lang de machine aanstaat en wat het stroomverbruik is. Omdat isolatie drogen een specialistische aanpak vraagt, installeert Droogspecialist deze machine vaak voor haar klanten op locatie.

Neem contact op