9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Renoveren zonder oponthoud

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Verbouwen of renoveren zonder oponthoud? Met onze adsorptiedrogers en ventilatoren werkt u gewoon door en blijven temperatuur of luchtvochtigheid op de juiste waarden. Informeer bij Droogspecialist wat de juiste oplossing is voor uw project!

Drogers bij renoveren kantoorpand

Dit schitterende kantoorpand in Overijssel werd 10 jaar opgeleverd. Nu wordt het pand op grote schaal verbouwd en gerenoveerd. De opdrachtgever,  een internationale bouwonderneming wist ons te vinden, om het proces van verbouwen zonder oponthoud te kunnen voltooien. Door een optimaal werkklimaat te creëren kan o.a. het stucen probleemloos doorgang vinden.

Conditioneren én verwarmen met de MSC300 adsorptiedroger

Het gehele kantoorpand wordt aan de binnenzijde gestript om een geheel nieuwe indeling van het pand te realiseren. Omdat alle leidingen – en dus ook de verwarming en klimaatbeheersing- waren ontkoppeld ten behoeve van de renovatie, werd conditioneren en verwarmen van de ruimten noodzakelijk. Door de koude temperaturen ontstond er ongewenst condensvocht op de glazen pui en in de vleugels van het gebouw, waardoor het stucwerk geen doorgang kon vinden. Daarom plaatsten wij een groot aantal adsorptiedrogers van het type MSC300LKV. Deze drogers conditioneren én verwarmen 300 kubieke meter lucht per uur en het onttrokken vocht wordt direct opgevangen. De kleine, wendbare droger vraagt minimale ruimte en is gemakkelijk in gebruik. Het energieverbruik houdt u eenvoudig bij door de KwH-teller op de drogers.

Adsorptiedroger of bouwdroger?

De grote voordeel van een adsorptiedroger ten opzichte van een traditionele bouwdroger is dat adsorptiedroger MSC300 tevens fungeert als verwarming. Hierdoor heeft u geen extra verwarming nodig.

Optimaal werkklimaat creëren voor werkzaamheden

Tevens plaatsten we een aantal grote ventilatoren – type DAV4500, met een diameter van ca. 70 cm – die ervoor zorgen dat de gedroogde lucht efficiënt door de ruimte wordt verplaatst. Deze ventilator beschikt over 3 snelheden en de luchtstroom kan dankzij het handvat, rolwieltjes en het kantelbare frame gericht geplaatst worden. De ventilator is gemaakt van staal dus oersterk. De lange voedingskabel is makkelijk op te bergen omdat deze oprolbaar is. Tevens is de ventilator veilig in gebruik door de gebalanceerde en afgeschermde bladen.

Op het moment van schrijven staat de apparatuur al 3 weken te draaien en de verwachting is dat de renovatie (en de droging) deze winter gereed zal zijn.

Meer weten?

Weten hoe wij uw project optimaal kunnen conditioneren tijdens renovatie of bouw? Ook drogers nodig voor het renoveren van uw kantoorpand? Neem contact met ons op voor een offerte op maat. We beschikken over een grote voorraad, leveren binnen 24 uur en u krijgt bij ons altijd de apparatuur die past bij de omvang en mogelijkheden van uw project.

#drogers #renoveren #kantoorpand

Neem contact op