9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Een ongeluk in een hoog hoekje…  

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Inmiddels is van de schade niets meer te zien maar dat was wel even anders, op die dinsdagavond laat in augustus. Droogspecialist werd gebeld omdat er een sprinklerleiding kapot was gereden door een heftruck, in het distributiecentrum van een grote supermarktketen in het westen van het land. De klant gaf aan dat er een grote oppervlakte van 60 bij 70 meter helemaal blank stond. Op de plaats waar de leidingbreuk was ontstaan, waren vele tientallen pallets met daarop nat geworden verpakkingsdozen vol levensmiddelen naar beneden gevallen; de ravage was groot. 

Snelle service

Droogspecialist schakelde direct bij het horen van deze melding en zette groot materieel in. Binnen een half uur waren onze specialisten ter plaatse om de schade op te lossen. Met behulp van twee grote rijdende waterzuigmachines, trekkers en waterstofzuigers werden vele duizenden liters water verwijderd uit de ruimte. 

Tijdelijke stroomvoorziening

Omdat er in het distributiecentrum erg weinig stroomaansluitpunten aanwezig waren, werd ook een tijdelijke stroomvoorziening aangelegd, door middel van een tijdelijk kabelnetwerk met zwerfkasten. Hierop werden de waterstofzuigers en ventilatoren aangesloten. Gedurende de hele avond en nacht waren onze specialisten hard aan het werk om ervoor te zorgen dat de overlast zo beperkt mogelijk werd gehouden. Want in dit 24-uurs distributiecentrum is stilstand geen optie. 

Haastige spoed is goed!

De volgende ochtend was er van de ravage die de avond ervoor was ontstaan nog weinig te zien. Er stonden her en der nog enkele ventilatoren die ervoor zorgden dat ook onder de pallets het water snel verdampte. De klant was erg blij met onze inzet. Zo hebben wij bij dit project maar weer eens laten zien dat onze hypersnelle service het verschil maakt!

Wilt u weten hoe wij het verschil kunnen maken in uw bedrijfspand met onze klimatiserings- en droogoplossingen? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op! 

 

Neem contact op