9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Efficiënte aanpak ongedierte door vocht in huis

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Als specialist in droogtechniek bieden we een brede service op het gebied van vochtbestrijding, verwarming en ventilatie. Bekijk onderstaand onze case waarbij we overlast van ongedierte door een te vochtige ruimte bij de bron hebben aangepakt.

Overlast ongedierte door te veel vocht in huis

Te veel vocht in huis kan voor vervelende problemen zorgen. Een van de problemen die door bewoners als zeer hinderlijk wordt ervaren, is de aanwezigheid van ongedierte. Vocht is helaas de ideale voedingsbron voor veel ongedierte en trekt ze sneller aan dan je denkt. Dit was bijvoorbeeld het geval bij 114 gerenoveerde en inmiddels weer bewoonde appartementen in Rotterdam.

Nadat veel bewoners klaagden over de aanwezigheid van ongedierte is er een analyse uitgevoerd door een bestrijdingsbedrijf.  Het bestrijden van het ongedierte alleen bleek echter niet voldoende en zou bovendien hoge kosten met zich mee brengen. Besloten werd om alternatieven te zoeken waarbij het probleem bij de bron zou worden aangepakt: het verhelpen van het vochtprobleem.

Vochtigheid verlagen om ongedierte te bestrijden

Bij inspectie van Droogspecialist bleek tussen de plafonds erg veel vocht te zitten waardoor ongedierte, in dit geval de schimmelkever, rustig zijn gang kon gaan. Door de luchtvochtigheid drastisch te verlagen zou de voedingsbron van het ongedierte aangepakt worden waardoor het beestje niet kan overleven. Een mooie klus voor de Droogspecialist welke bij de vereniging door twee klimaattechniek bedrijven werd aanbevolen.

Onze oplossing: plaatsen luchtroosters, bestrijden en drogen

Samen met de opdrachtgever en het adviesbureau heeft Droogspecialist een plan van aanpak gemaakt waarbij de overlast voor de bewoners zo beperkt mogelijk moest zijn. Zo is de schimmelkever bestreden met een middel dat onschadelijk is voor de menselijke gezondheid en hebben wij geluidsarme drogers geplaatst om de vochtigheid omlaag te brengen. Daarnaast heeft de aannemer in alle woningen luchtroosters aangebracht. Het resultaat? Binnen één week was het probleem opgelost! Een zeer efficiënte manier dus om ongedierte door vocht te bestrijden.

Klant aan het woord

“Dankzij Droogspecialist is de overlast gelukkig erg beperkt gebleven. Tot op heden is er geen ongedierte meer geconstateerd en hebben wij geen klachten meer ontvangen van onze huurders.”

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze diensten op het gebied van drogen, ventileren, verwarmen en vochtmeten of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Neem contact op