9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Spouwmuur gedroogd

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Een gesprongen waterleiding in huis, u moet er niet aan denken! Het overkwam een gezin in Papendrecht tijdens hun vakantie. Vragen als “waterleiding gesprongen; wie bellen?” en “Waterleiding gesprongen, wat te doen?” flitsen dan door uw hoofd…

Gesprongen waterleiding in huis

In een hoekhuis was tijdens de vakantie van de bewoners in juni, een enorme waterschade ontstaan. Zonder dat maar iemand het merkte, zorgde een breuk van de waterleiding op de zolder voor een enorme waterschade op zowel de zolder als de eerste verdieping. Een schoonmaakbedrijf haalde de woning leeg en plaatste droogmachines in de woning. Echter, de spouwmuur met isolatie was ook nat geworden. Hier had het schoonmaakbedrijf geen oplossing voor. In september was het inmiddels drie maanden verder maar was de isolatie in de spouwmuur nog steeds vochtig. Daarom werd Droogspecialist ingeschakeld voor deze bijzondere klus.

Isolatiedrogen met VE4 Isolatiedroger

We plaatsten de VE4S Isolatiedroger. Door kleine gaatjes te boren in de buitenmuur en zeer droge lucht onder druk in te blazen, wisten wij deze muur in slechts enkele weken droog te krijgen, tot grote opluchting van de bewoners. Ook plaatsten wij een extra adsorptiedroger (de Munters M120) om extra droogkracht in te zetten. Droogspecialist monitorde dit droogproces door vochtmetingen te verrichten. Ook hebben wij op verzoek het herstel van het metselwerk verzorgd.

Meer over de VE4 Isolatiedroger

De isolatiedroger is ontwikkeld voor het drogen van zwevende dekvloeren, spouwmuren en vocht op moeilijk bereikbare plaatsen. Om het gebruiksgemak te vergroten, heeft deze machine een automatische ‘flow’-regeling die aangeeft wanneer de gewenste druk wordt bereikt. Ook is het apparaat voorzien van een kWh-urenteller en een draai-urenteller, zodat eenvoudig kan worden gecontroleerd hoe lang de machine aanstaat en wat uw stroomverbruik is. Omdat isolatiedrogen een specialistische aanpak vraagt, installeert Droogspecialist deze machine voor u op locatie.

De details

Geschikt voor (ca.) voor oppervlakken bij overdruk / onderdruk 50 / 40 m²
Max. druk overdruk / onderdruk 200 / 175 mbar
Luchttransportcapaciteit (vrij uitblazend) ca. 150 m³ / h
Motorvermogen 1,1 kW
Aansluitspanning 230 V / 50 Hz
Geluidsniveau (afstand 3 m, zonder geluiddemper) 61 dB (A)
Gewicht 25,5 kg
Afmetingen (L x B x H) 420 x 430 x 415 mm
Mobiliteit Draagbaar ,Stapelbaar, Verrijdbaar
Capaciteitscontrole-indicatie VX-Optiflow ja
Kabelhouder met fixeerbare stekker ja
Servicestopcontact ja
Dubbele teller voor bedrijfsuren en energieverbruik ja
Standaard bedrijfsurenteller ja

Wilt u weten wat wij voor u kunnen beteken? Neem contact met ons op!

Neem contact op