9.3

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Vaccineren onder aangename temperaturen in ijshal

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Van ijsbaan tot vaccinatielocatie

De vaccinatiecampagne is sinds het begin van dit jaar in volle gang. In vele sporthallen worden de inwoners van Nederland in rap tempo gevaccineerd. Maar grote ruimtes hebben een nadeel: ze zijn lastig te verwarmen, zeker als het een ijshal betreft. Droogspecialist werd gevraagd om de ijshal Silverdome in Zoetermeer, die tijdelijk wordt ingezet als vaccinatielocatie, tot een aangename temperatuur te verwarmen tijdens de koudere voorjaarsmaanden. Wilt u ook een grote ruimte verwarmen? Lees dan verder…

Grote ruimte verwarmen

De locatie is al sinds het begin van de corona-crisis gesloten voor het grote (schaats)publiek en heeft tijdelijk een andere functie. Sinds 12 april is Silverdome een vaccinatielocatie voor de GGD Haaglanden. De ijsbaan is zeven dagen per week open en ontvangt dagelijks honderden mensen voor hun Covid-19 vaccinatie. Om te vaccineren in een aangename temperatuur plaatsten wij in 15 vaccinatie-units een heater die snel en doelgericht de grote ruimte te verwarmen.

En nu het opeens veel warmer is, is Droogspecialist onlangs gevraagd om een grote airconditioner te plaatsen in de vaccinatieruimte, om te zorgen voor een aangenaam klimaat. De airconditioner behandelt tot 11.000 kubieke meter per uur zorgt voor een prettige koele temperatuur, voor zowel de gasten als de medewerkers van de GGD. Deze airconditioning-unit is energiezuinig en kan in zowel zomer als winter worden gebruikt. In de winter wordt deze dan als warmtepomp gebruikt.

Kenmerken van de airconditioning/warmtepomp 40kW:

  • Deze airconditioning-unit kan zowel koelen als verwarmen
  • Is voorzien van externe thermostaat
  • Opereert Stand alone
  • Heeft een aansluitingslang van 600 mm doorsnee
  • Is eenvoudig in de bediening
  • Heeft mogelijkheid voor recirculatie

Zo zijn we Silverdome al meer dan 2 maanden succesvol van dienst en zijn we blij dat we ons steentje kunnen bijdragen aan het bestrijden van de corona-crisis.

Weten hoe wij uw ruimte op aangename temperatuur kunnen houden met heaters of airconditioners? Vraag direct een offerte aan of bel ons voor advies op maat.

Foto: Silverdome

 

Airconditioning/ warmtepomp 40 kW

Neem contact op