9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Jaguar dealer zit er weer warmpjes bij

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Een heater zorgt voor snelle warmte

Drie weken geleden werd Droogspecialist gebeld met een acuut probleem bij een Jaguar dealer. De verwarming was uitgevallen. Niet alleen vervelend voor het personeel op kantoor en in de showroom. Ook de monteurs in de werkplaats zaten letterlijk in de kou. Met één telefoontje naar Droogspecialist was de oplossing nabij: een heater huren.

De oplossing? Een heater huren

Met een wagen vol indirecte, oliegestookte heaters toog Droogspecialist naar de dealer. Die zat er na anderhalf uur weer warmpjes bij. De verwarmingsketel kon hierdoor in alle rust worden gerepareerd, zonder onderbreking van werkzaamheden. De oplossing was eenvoudig.

Een heater huren bij Droogspecialist

Wilt u een heater huren? Dan bent u bij Droogspecialist aan het juiste adres. Wij verhuren apparatuur ten behoeve van verwarming, droging en ventilatie. Zo kunt u bij ons naast een heater ook een bouwdroger, ontvochtiger of ventilator huren. Wij bezorgen en installeren heaters voor u op uw locatie. Wij kunnen indien u dat wenst ook een vochtmeting verrichten. Wij verhuren onze apparatuur tegen zeer concurrerende tarieven en werken uitsluitend met merken van topkwaliteit. Voor het huren van een professionele heater of andere apparatuur moet u dus bij ons zijn!

Waarom een heater huren bij Droogspecialist?

  • Professionele apparatuur tegen de scherpste prijs
  • Getest op veiligheid en kwaliteit
  • Altijd deskundig advies op locatie
  • Hoge korting bij langere huurtermijn
  • Drogen bespaart u tijd, geld ongemak en schade.
  • Apparatuur wordt door ervaren specialist geplaatst
Neem contact op