9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Monumentale hefbrug Alphen a/d Rijn hersteld

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Heater huren voor tent bij Droogspecialist

Januari 2016 wilde de chauffeur van een vrachtwagen onder de hefbrug van Alphen a/d Rijn doorrijden. Het voertuig bleek te hoog waardoor de brug geramd werd en de lading op de recent gerenoveerde burg terecht kwam. Zowel de brug als het wegdek raakte ernstig beschadigd. Voor de reparatie werd een tent geplaatst, om de temperatuur constant te houden. Men besloot een heater huren voor de tent.

Constante temperatuur bij renovatie brugdek

De slijtlaag op het wegdek moest vervangen worden en het beschadigde deel werd met zwaar materieel van de brug af gefreesd. In de nachtelijke uren werd een nieuwe slijtlaag aangebracht. Om deze laag te verwerken was een constante temperatuur nodig boven de 18 graden. Droogspecialist werd om advies gevraagd en heeft de klus uiteindelijk uitgevoerd.

Heater huren voor tent? Een heater zorgt voor de juiste temperatuur

Na het aanbrengen van een grote tent over het brugdek, heeft Droogspecialist een grote verwarmingskachel geplaatst met aggregaat en brandstoftank. Hierdoor was binnen een mum van tijd de juiste temperatuur gerealiseerd. De werkzaamheden konden zonder vertraging plaatsvinden en de brug kon snel weer in gebruik genomen worden.

Neem contact op