9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Industriële ontvochtiger droogt én verwarmt! 

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Samen met onze partner Boels Rental mochten we onlangs een bijdrage leveren aan een bouwproject. Vocht in de bouw levert namelijk vaak vertraging en problemen op. Zo ook bij een nieuwe school in aanbouw in Rotterdam. Doordat het weer kouder wordt en de luchtvochtigheid buiten veelal tussen de 80 en 100% varieert, verdampt het vocht uit bouwmaterialen erg slecht. Om geen vertraging te laten ontstaan in het bouwproces, kiest men steeds vaker voor een effectieve manier om de luchtvochtigheid omlaag te krijgen. Hiervoor zetten wij grote industriële ontvochtigers in. Deze machines blazen een luchtvochtigheid uit beneden de 20% RV en geven ook nog eens een lichte temperatuurverhoging mee in de uitgeblazen lucht.

Industriële droger droogt en verwarmt!

Zo wordt niet alleen de lucht droog maar ook het klimaat een stuk aangenamer. Bij dit project belde onze partner Boels ons op om een oplossing aan te dragen voor het verlagen van de luchtvochtigheid in de school in aanbouw. Onze grootste droogmachine – de MXT9 000  met een capaciteit van maar liefst 9000 kubieke meter droge lucht per uur – werd ingezet om het vochtgehalte onder controle te krijgen. Veel afwerkingen zijn namelijk gebaat bij een laag vochtgehalte. Denk daarbij aan gipsplaten, cement- en anhydriet dekvloeren die droog moeten zijn. En vergeet ook niet de afwerking van plafonds, schilderwerk en interieur. Daar mag de luchtvochtigheid ook niet te hoog zijn.

Assortiment industriële drogers Munters

Met een zeer breed assortiment Munters adsorptiedrogers en jarenlange ervaring op het gebied van droging zijn wij ook u graag van dienst. Wij beschikken over een grote vloot van kleine handzame drogers tot zeer grote industriële drogers. De eigenschap van deze adsorptiedrogers is dat ze een zeer lage luchtvochtigheid uitblazen en daarmee een laag dauwpunt kunnen behalen. De droging verloopt hierdoor efficiënter en sneller. Wij adviseren u graag over welke machine voor u het meest geschikt is.

Accessoires bij dit artikel:

Hygrostaat analoog / digitaal
Luchtslang
Verlengsnoer
Meetsysteem

Weten wat wij voor uw bouwproject kunnen betekenen?

Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Neem contact op