9.3

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Inzet Munters drogers bij staaltransport over zee

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Als specialist in droogtechniek bieden we een brede service op het gebied van vochtbestrijding, verwarming en ventilatie. Bekijk onderstaand onze case waarbij we met speciale mobiele Munters drogers  de vervoersomstandigheden van staal optimaal houden.

De uitdaging van de klant

Voor een klant in de offshore industrie bieden we ondersteuning door de juiste condities te creëren. Het gebeurt namelijk regelmatig dat er rollen blank staal de fabriek verlaten en via schepen over zee naar het buitenland worden vervoerd. Dit metaal is gevoelig voor corrosie en loopt extra gevaar door aantasting van zuurstof en hoge luchtvochtigheid. Deze corrosie wordt nog eens versterkt door het zoute zeewater. Om corrosie tijdens dit transport te voorkomen is de inzet van een Munters droger of ook wel ‘dehumidifier’ genoemd noodzakelijk.

Onze oplossing: Adsorptie drogers in het scheepsruim

Droogspecialist heeft voor dit soort klussen speciale adsorptie drogers die ingezet kunnen worden om vocht op schepen goed te kunnen drogen en bij te dragen aan een optimale cargo moisture control. Voor deze klant heeft Droogspecialist deze Munters drogers met eigen transportmiddelen naar het schip gebracht waarna ze op het schip zijn getakeld.

Eenmaal in werking brengen de drogers de luchtvochtigheid in het ruim dusdanig omlaag dat er een corrosiestop ontstaat en het staal in uitstekende conditie is en blijft tijdens het transport.

Klant aan het woord

“Voor deze klussen schakelen wij altijd Droogspecialist in omdat wij vertrouwen hebben in dit bedrijf en de apparatuur en materialen is uitstekende staat wordt gehouden.”

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze diensten op het gebied van drogen, ventileren, verwarmen en vochtmeten of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Neem contact op