9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Een ongeluk zit in een klein hoekje

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Dat een ongeluk in een klein hoekje kan zitten, is bekend. In dit geval ging het om een forse waterschade op een schip dat recent was afgebouwd en op het punt stond om in de vaart genomen te worden. De oorzaak? Een afsluiter.

Doorspoelen waterleidingen

Voordat de waterleidingen van een nieuw schip in gebruik genomen kunnen worden, moeten deze eerst goed worden doorgespoeld. Dat gebeurde ook bij dit nieuwe schip. Achteraf bleek dat de afsluiter van de vuilwatertank dicht stond, waardoor het water niet weg kon stromen. Het water stond enkele centimeters hoog in de kajuiten en trok binnen een mum van tijd in de isolatielaag onder de vloer. Een snelle oplossing was noodzakelijk omdat het schip binnen korte termijn opgeleverd moest worden.

Isolatie drogen schip

Aan Droogspecialist werd gevraagd snel actie te ondernemen om de waterschade te drogen. Met een bus vol apparatuur reden wij naar het hoge noorden. Na 3 dagen installeren op dit mooie schip kon de drooginstallatie zijn werk gaan uitvoeren. Honderden liters water werden uit de isolatie onttrokken. Droogspecialist wist in een record tempo de vloer en de isolatielaag te drogen. Binnen twee weken was de isolatievloer volledig gedroogd en werd het rapport opgemaakt. Een nieuwe vinylvloer kon tijdig aangebracht worden.
isolatie drogen schip

#isolatie #drogen #schip

Neem contact op