9.3

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Isolatie drogen op woonark

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Lekkage woonark

Niet alleen warmte is voor schepen van belang. Als er een lekkage geweest is op bijvoorbeeld een woonark, kan de zwevende dekvloer vochtig worden. Dit is een probleem dat zich helaas niet vanzelf oplost; het water zit namelijk vast tussen de onder- en dekvloer. Dit ondervond familie De Wit. Gelukkig heeft Droogspecialist daar de passende droogoplossing voor; we pasten een combinatietechniek toe van onder- en overdruk droging. Met deze techniek konden we de natte Rockwool-isolatie in de dekvloer snel drogen.

Isolatie drogen bij woonark

Omdat er in deze vloer ook vloerverwarming zit, hebben we deze eerst opgespoord met een warmtebeeldcamera. Zo is de leidingloop in beeld gebracht en hebben we veilig de gaten in de vloer kunnen aanbrengen, zonder dat we door de vloerverwarming heen boorden. Nadat de drooginstallatie – een aantal isolatiedrogers –  drie weken heeft gedraaid, kon onze droogtechnicus het groene licht geven, zodat de vloer weer hersteld kon worden.

Isolatiedroging goedkoper dan vervangen bij optrekkend vocht

Vloerisolatie die niet tijdig wordt gedroogd kan zorgen voor een vochtprobleem, zoals schimmelvorming, roestvorming, houtrot en optrekkend vocht, waardoor de ark slecht te verwarmen is en meubels en wanden aangetast kunnen worden. Het drogen van de isolatielaag (in plaats van vervangen) bespaart u als snel duizenden euro’s. Met het drogen van de isolatielaag betaalt u slechts een fractie van wat vervangen van de vloer zou kosten, naast het feit dat u uw ark gewoon kunt blijven bewonen als de isolatielaag wordt gedroogd. Inmiddels is de vloer weer helemaal in oude staat en heeft familie de Wit weer intrek kunnen nemen in de prachtige woonark.

Bekijk hier hoe Droogspecialist te werk gaat bij het drogen van isolatie:

Wilt u weten wat wij voor uw woonark kunnen betekenen? Behoefte aan professioneel advies om isolatie op uw woonark te drogen? Neem contact met ons op!

Neem contact op