9.3

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Isolatiedroging souterrain in villa in het Gooi

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Als specialist in droogtechniek bieden we een brede service op het gebied van vochtbestrijding, verwarming en ventilatie. Bekijk onderstaand onze case waarin we bij een villa het vochtprobleem in de isolatie en vloer snel en vakkundig hebben opgelost.

Het probleem van de klant

In verband met extreme regenval heeft een souterrain van een riante Villa in het Gooi het zwaar te verduren gehad door lekkage van buitenaf. Dit werd door de bewoners helaas pas opgemerkt op het moment dat er vochtblazen in de gietvloer ontstonden, vochtschade op de muren zichtbaar werd en er bij diverse tegelvloeren voegen verkleurde. Droogspecialist werd ingeschakeld om het vocht uit de isolatie te halen en het vochtprobleem aan te pakken.

Onze oplossing: vocht uit de isolatie halen en vloer laten drogen

Droogspecialist is op locatie geweest en heeft door middel van uitgebreide vochtmetingen de schade in alle muren en vloeren in kaart gebracht en aan de hand hiervan een plan van aanpak opgesteld. Na toestemming van de verzekering zijn we direct aan de slag gegaan met de vochtbestrijding en droging van de vloeren en muren.

Eerst hebben we de locatie  van de vloerverwarming getraceerd, waarna er veilig enkele kernboringen konden worden uitgevoerd. Vervolgens hebben we onderdrukdroging toegepast door met luchtslangen en onderdruk drogers een vacuüm op de vloer te realiseren. Ook zijn in de ruimte een aantal ontvochtigers geplaatst om de relatieve vochtigheid (RV) te verlagen en het droogproces te versnellen.

De extreem droge lucht is vervolgens via de kantenfolie aangezogen waardoor het vocht in de isolatie naar de afzuigpunten is getrokken. Door deze stroming van droge lucht is het water verdampt en de isolatiedroging bespoedigd. Een ander gevolg is dat ook het drogen van de zwevende dekvloer hierdoor een stuk sneller ging.

Klant aan het woord:

“Droogspecialist heeft bij ons snel en vakkundig het vochtprobleem opgelost. De technici waren altijd op tijd en deskundig en hielden ons altijd netjes op de hoogte van de voortgang van droogproces”

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze diensten op het gebied van drogen, ventileren, verwarmen en vochtmeten of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Neem contact op