9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Opnieuw flinke waterschade in Gelderse villa

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Lekkage onder de vloer drogen? Droogspecialist heeft altijd een passende oplossing! Of het nu gaat om het snel verwijderen van zichtbaar vocht met een waterstofzuiger of het verwijderen van water uit isolatielagen in de zandcement- of anhydriet dekvloer door middel van isolatiedrogers. Wij hebben altijd de passende oplossing.

Informeer bij Droogspecialist welke oplossing de juiste is voor lekkage onder de vloer drogen!

Als een project is afgerond bij een particulier, zeggen we eigenlijk automatisch ‘tot ziens’. Meestal nemen we dit niet zo letterlijk, het is uiteindelijk een beleefdheidsvorm. Toch komt het wel eens voor dat we meer dan eens bij een klant moeten drogen. En juist bij lekkages geldt: snel is cruciaal, ook als je (opnieuw) te maken krijgt met wateroverlast.

Lekkage onder de vloer drogen: op herhaling

Zo ook bij een grote villa in Gelderland, waar vorig jaar tijdens een grote renovatie waterschade was ontstaan. Toen hebben wij een vochtprobleem in de zwevende dekvloer opgelost, door de isolatielaag te drogen. Daarna kon de woning vervolgens tot in de puntjes hoogwaardig worden afgewerkt.

Wolkbreuk zorgt voor grote schade

De familie heeft helaas maar zeer kort kunnen genieten van hun nieuwe woning. Door een zware wolkbreuk was het gehele souterrain volgelopen met water. En omdat de bewoners niet thuis waren kon het gebeuren dat het hemelwater zeven uur lang tot tien cm hoogte op de nieuwe gietvloer heeft gestaan en was het water opnieuw in de zwevende dekvloer getrokken. Nadat de huiseigenaren thuis kwamen, troffen ze een ravage aan en hebben ze het water en modder eerst we gepompt en de vloer zo schoon mogelijk gemaakt. Ook belden ze direct met Droogspecialist. Onze technicus heeft ter plekke enkele proefboringen uitgevoerd, waaruit bleek dat de isolatie in de vloer over de gehele oppervlakte nat was geworden.

Lekkage onder de vloer drogen

Opnieuw hebben wij isolatiedrogers ingezet, in combinatie met drogers en ventilatoren. De gietvloer is verwijderd en de isolatielaag wordt op dit moment gedroogd. Zonder deze actie zou de schade nog groter zijn geweest. De klant was blij dat we hen weer tot tevredenheid konden helpen bij het drogen van de vloerisolatie.

Meer weten over isolatie drogen? Lees verder…

Neem contact op