9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Droogspecialist beperkt waterschade lekkage op schip

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Ook op een schip is er soms lekkage. Zeker op grote schepen waarbij veel ruimtes zijn met bijvoorbeeld airconditioning. Zeer recent was dit het geval op een groot schip in de Malediven.

Lekkage door lekkende airconditioner

In een van de kamers bevond zich een lekkende airco. Deze lekkage zorgde ervoor dat de tussenvloer met isolatie zodanig vochtig is geworden dat dit niet meer door de aanwezige lucht kon drogen.

Juiste apparatuur maakt het verschil

De Droogspecialist is op de Malediven aan boord gegaan en door het inzetten van de juiste apparatuur was het probleem op korte termijn opgelost.

Ontvochtiger huren

Ontvochtigers van Droogspecialist verlagen de relatieve vochtigheid. Het huren van een luchtontvochtiger heeft vele voordelen. Wij beschikken over een moderne verhuurvloot. Onze specialist bezorgt en installeert de apparatuur op de door u gewenste plaats. Hij kan u goede adviezen geven waar u op moet letten ten tijde dat er gedroogd wordt. Ook kan hij bij plaatsing van de ontvochtiger kosteloos een vochtmeting voor u uitvoeren. Wij hanteren scherpe concurrerende tarieven. Indien u een ontvochtiger voor een langer termijn wilt huren kunt u van hoge kortingen profiteren.

Een ontvochtiger huren bespaart hoge kosten

Het huren van een luchtontvochtiger heeft nog veel meer voordelen. Door een ontvochtiger bij Droogspecialist te huren zorgt u ervoor dat de droogtijd aanzienlijk wordt verkort. Dit bespaart vaak hoge kosten. Stagnatie bij (bouw)werkzaamheden wordt door ontvochtigen voorkomen. De vloerenlegger, schilder en stucadoor kunnen gewoon hun planning aanhouden. Ook na een brand- of waterschade wordt door de inzet van een ontvochtiger gevolgschade aanmerkelijk beperkt.

Naast dat ontvochtigen kosten besparend werkt is het ook nog eens verstandig voor de gezondheid. Een te hoge vochtigheid kan immers leiden tot schimmelvorming, irritatie van luchtwegen en allergieën verergeren in een ongezond klimaat. Ook kost het verwarmen van een droge ruimte minder energie dan van een vochtige ruime.

Wij hebben voor elke toepassing de juiste apparatuur, of het nu gaat om een kleine kelder of een grote fabriekshal. Een ontvochtiger huren van Droogspecialist is een verstandige keuze.

Neem contact op