9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Lekkage vloer drogen

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Een vloer drogen met specialistische droogmachines heeft een grote impact. Dat ondervond kort geleden ook een aannemer waarmee wij samenwerken. Hoge herstelkosten werden hierdoor voorkomen. De aannemer belde op een woensdagmiddag; een kapotte waterleiding had ervoor gezorgd dat er tijdens het weekend duizenden liters water over een vloer in een Amstelveens nieuwbouwproject waren gelopen. Het lastige aan de lekkage was dat er honderden liters water onder de zwevende dekvloer terecht waren gekomen, over een oppervlakte van zo’n 700 m2.

Lekkage vloer drogen

Droogspecialist reed direct naar het project en besprak met de aannemer welke techniek er ingezet kon gaan worden, om het vocht tussen de isolatie vandaan te krijgen. Allereerst werd de omvang van het project in kaart gebracht; de gehele oppervlakte bleek nat. Droogspecialist zette maar liefst 50 specialistische isolatiedrogers en 8 grote droogmachines in om een goede luchtstroming door de isolatielaag te kunnen creëren.

Snel gedroogd

Omwille van de snelheid en de grote hoeveelheid water tussen de isolatie, zette Droogspecialist een combinatie in van droge lucht inblazen en vochtige lucht eruit zuigen d.m.v. een vacuümtechniek om de lekkage vloer drogen. Zo wordt een goede en snelle luchtstroming bereikt, waardoor de isolatielaag in korte tijd droogt. Droogspecialist ontzorgde de aannemer geheel, door ook de vochtmetingen ter verrichten, zodat de planning niet verder uit hoefde te lopen dan noodzakelijk was.

Bekijk het filmpje over lekkage vloer drogen:

Neem contact op