9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Praktische droogoplossing in verzorgingshuis

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

In een gesloten afdeling van een verzorgingshuis, dicht bij ons bedrijf, waren er problemen een de vloer. Aan de bolling en blazen in het pvc te zien, was het duidelijk dat er iets niet in orde was. De technische dienst van het verzorgingshuis vermoedde dat er vocht in de dekvloer zat.

Natte isolatielaag door lekkage vloerverwarming repareren

Nadat er metingen waren verricht, werd inderdaad vocht onder het pvc vastgesteld, veroorzaakt door  vloerverwarming lekkage. Dat het vocht eruit moest was snel duidelijk. Maar hoe doe je dat in de huiskamer van een verzorgingshuis, waar oude mensen erg gehecht zijn aan hun plek?

Noodvloer

Onze oplossing: een tijdelijke noodvloer plaatsen. Eerder haalden wij eenzelfde truc uit om dit op te lossen. En met succes. We plaatsten binnen enkele dagen een tijdelijke noodvloer op de anhydriet dekvloer. Onder de noodvloer brachten we diverse gaten in de anhydriet dekvloer aan om de droogapparatuur op de isolatielaag aan te sluiten. We plaatsten specialistische isolatiedrogers, type VE4S.

Isolatiedroger VE4S voor lekkage vloerverwarming repareren

Deze droger is speciaal ontwikkeld voor het drogen van zwevende dekvloeren met isolatie. Deze isolatiedroger is geschikt voor het drogen van vocht op moeilijk bereikbare plaatsen is. Om optimaal gebruiksgemak  heeft deze droger een automatische ‘flow’-regeling, die aangeeft wanneer de ideale druk is bereikt. Een kWh urenteller en een draai-urenteller controleren hoe lang de machine aanstaat en wat het stroomverbruik is.

Tussentijds vochtmeten

Via luikjes in de tijdelijke vloer maakten we inspectiepunten, zodat we de tussentijds vochtmetingen konden doen om het vochtgehalte te bepalen. Zo kon – zonder overlast – de apparatuur op de natte zwevende dekvloer doordraaien totdat deze geheel droog was. En nu? De vloer is droog en de nieuwe pvc vloer kan worden gelegd.

Interesse in onze specialistische droogoplossingen? Er is nooit zoiets als een standaard droogoplossing. Neem contact met ons op en we bekijken graag wat de beste oplossing is voor uw project!

Neem contact op