9.3

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

M200LKV razend populair

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Dat een regenachtige week bij vele werkzaamheden roet in het eten gooit, is bij veel (bouw)werken goed te merken. Het koude maar vooral vochtige weer, leidt ertoe dat ook bij bouwwerkzaamheden niks vanzelf droogt. Vorig jaar breidden wij onze verhuurvloot flink uit. En dat was maar goed ook, want de vraag naar deze machines is groot!

Drogen en verwarmen tegelijk

Droogspecialist heeft dé ideale oplossing als het drogen niet langer kan wachten. Onze razend populaire adsorptiedroger Munters M200LKV – die naast droge lucht ook warmte uit blaast, weinig stroom verbruikt en ook nog eens erg betrouwbaar is in de bouw – is razend populair. Bouwbedrijven die woningen en appartementen bouwen zoeken vaak een oplossing om een ruimte vochtvrij te maken en ook een klein beetje op temperatuur te brengen.

De M200LKV bespaart kosten

Het huren van een losse bouwdroger met een losse kachel is niet alleen kosten-inefficiënt maar de combinatie drogen en verwarmen verbruikt ook nog eens onnodig veel elektriciteit. En dit is in veel gevallen op bouwlocaties juist een probleem, waar de hoofdzekering van het stroomnet niet is ingericht op grote stroomvreters. De M200LKV is hiermee een perfecte oplossing, die door zijn lage stroomverbruik toch warmte brengt en het vocht onttrekt.

Joost van Droogspecialist vertelt u in onderstaand filmpje graag wat meer over deze krachtpatser:

Niet afhankelijk van het weer

Tevreden klant Jan van Aartsen: “Ik werk al ruim 25 jaar in de bouw en maak sinds ik Droogspecialist ken elke keer gebruik van hun diensten en expertise. Ze denken met de klant mee en zorgen er voor dat ik ontzorgd wordt. Daarbij denken ze ook mee hoe ik het meest efficiënt mijn project kan drogen. En ben ik niet meer afhankelijk van het weer.”

Accessoires bij dit artikel:

Zelf de voordelen van de M200LKV ervaren? Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden!

Neem contact op