9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Mobiele adsorptiedroger zorgt voor continuïteit productieproces

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Als specialist in droogtechniek bieden we een brede service op het gebied van vochtbestrijding, verwarming en ventilatie. Bekijk onderstaand onze case waarbij we met een mobiele Munters droger het stilgelegde productieproces snel weer op gang kregen.

Uitdaging van de klant

Bij de grootste producent van afbakbroden viel tijdens de avondproductie een adsorptiedroger in de vaste installatie uit, waardoor de relatieve luchtvochtigheid behoorlijk opliep.  De luchtcondities werden dusdanig dat de productie in gevaar kwam en de productielijn stil zou komen te liggen. Dit zou ernstige gevolgen hebben en enorme kosten met zich mee brengen.

Onze oplossing: relatieve luchtvochtigheid herstellen met mobiele adsorptiedroger

Voor dit soort gevallen heeft Droogspecialist dé ideale oplossing waarbij een mobiele droger in zeer kort tijdsbestek kan worden opgesteld. Zeker in een productieomgeving geldt het principe ‘tijd = geld’, waardoor haast was geboden. Na het ontvangen van de melding is Droogspecialist dan ook met spoed met een grote mobiele droger naar de locatie gereden.

De ingezette Munters droger is een speciale mobiele droger die bij calamiteiten niet alleen compact en snel inzetbaar is, maar ook erg veelzijdig. Zo is deze mobiele adsorptiedroger te gebruiken bij onder andere waterschade, brandschade, hcl- & corrosiestops, het verlagen van de Relatieve Vochtigheid en het drogen van dekvloeren.

Door de snelle actie waren de luchtcondities binnen een mum van tijd weer op het juiste niveau en kon de productie worden hervat. Tot  grote tevredenheid van de klant. Zo kunnen wij ook de continuïteit van uw productieprocessen garanderen!

Klant aan het woord:

“Dankzij het snelle reageren van Droogspecialist heeft de productielijn nauwelijks vertraging opgelopen. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de reactietijd en moderne apparatuur van Droogspecialist.”

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze diensten op het gebied van drogen, ventileren, verwarmen en vochtmeten of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Neem contact op