9.3

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Megastores Rotterdam in rap tempo gedroogd door mobiele adsorptiedroger

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Net voor het paasweekend werd Droogspecialist gebeld door de projectleider van een net opgeleverd project: megastores in Rotterdam. De wanden van de nieuw opgeleverde winkels waren nat, doordat het dak van het winkelproject nog niet waterdicht was. Op Goede Vrijdag was Joost Rozestraten vroeg ter plekke met een bus vol droogapparatuur. Ook wilde de opdrachtgever een mobiele bouwdroger huren. De luchtvochtigheid was 98%, waardoor natuurlijke droging geen optie zou zijn. De drogers werden direct in gebruik genomen, om geen tijd te verliezen.

Mobiele Adsorptiedroger huren

Droogspecialist kon op dit project uitstekend gebruik maken van de mobiele adsorptiedroger, waarmee grote ruimtes in een mum van tijd ontvochtigd kunnen worden. Nog diezelfde middag stonden in 2 megastores de droogapparaten te draaien en onttrokken zo honderden liters water uit het gebouw. Na het lange paasweekend was direct zichtbaar dat de drijfnatte muren al goed droog waren. De mobiele adsorptiedroger deed goed zijn werk goed, samen met de ventilatoren.

Het grote voordeel was dat er gewoon doorgewerkt kon worden ten tijde van de droging. Na 10 dagen waren de muren dusdanig droog dat de machines weg konden en de muren konden worden afgewerkt. Wederom een uitdagende en mooie klus om te klaren.

Neem contact op