9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Mobiele adsorptiedrogers drogen RAI na concert Martin Garrix

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Afgelopen weekend gaf ’s werelds beste dj Martin Garrix tijdens het Amsterdam Dance Event een tweetal spetterende optredens in de RAI Amsterdam. Na dit evenement moest de hal in rap tempo schoongemaakt worden omdat de hal maandagochtend om 08:00 uur was afgehuurd voor het afnemen van examens.

Het podium en de verlichting moesten snel worden verwijderd. De vloer – vies en plakkerig van bier, drankjes en confetti – moest grondig schoongemaakt worden. Een klus onder grote druk, waar ook Droogspecialist haar steentje aan bijdroeg. Zondagmiddag kon de grote schoonmaak beginnen, nadat alle installaties waren verwijderd.

Mobiele adsorptiedroger huren

Allereest werd de vloer onder hoge druk schoongespoten, waarna een veeg/dweilmachine de vloer nat na-reinigde. Door de poreuze structuur van de vloer bleef er vocht achter en was het noodzakelijk extra te drogen. Hier deden de mobiele drogers van Droogspecialist perfect dienst. In combinatie met krachtige ventilatoren werd een droge luchtstroom op gang gebracht over de vloer, waardoor de natte vloer in rap tempo droogde. Om 1 uur ‘s nachts was de klus geklaard en konden de examenbankjes worden geplaatst. Door een strakke planning en goede samenwerking is ook dit project wederom succesvol volbracht.

martin garrix

 

Lees meer over het optreden van Martin Garrix: https://www.parool.nl/stadsgids/patat-snoep-en-cola-bij-martin-garrix~a4501855/

Neem contact op