9.3

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Mobiele airco dé oplossing voor feest achtbaanbouwer

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Mobiele airco huren?

Bij het organiseren van een evenement moet u met veel zaken rekening houden. U kunt veel plannen maar het weer kan flink roet in het eten gooien. Het tijdelijk inzetten van een mobiele airco is dan een goede oplossing. Droogspecialist heeft altijd de juiste mobiele airconditioner op voorraad om uw evenementenlocatie of andere grote ruimte te conditioneren en aangenaam koel te houden.

Breed assortiment mobiele industriële airconditioners

Airconditioner warmtepomp huren        Airconditioning rooftop huren      Huren airconditioning warmtepop - Droogspecialist

Bij Droogspecialist vindt u industriële airconditioners die grote ruimten kunnen koelen, tot wel 1000 vierkante meter. Bekijk hier ons assortiment. Wilt u een airconditioner huren? Neem dan vandaag nog contact op met onze droogspecialisten!

Case: mobiele airco huren voor feest Vekoma

Begin deze zomer werden wij benaderd door Vekoma, een innovatieve en internationale achtbaan-bouwer uit het zuiden des lands, die in 65 landen achtbanen en andere attracties heeft gebouwd. Het bedrijf bestaat dit jaar 20 jaar, reden voor een groot feest voor personeel en relaties. Het feest werd georganiseerd in een wat ouder pand op het bedrijventerrein, dat niet goed geïsoleerd was. En in combinatie met de hoge temperaturen besloot de organisatie een industriële airco te huren om de zaal op een aangename temperatuur te houden en kwam men bij Droogspecialist terecht.

Huren airconditioner goede oplossing

De tijdelijke airco werd geplaatst in de zaal waar het feest werd gehouden. We plaatsen onze grootste mobiele airco, de 100 kW airco en plaatsten deze op een aanhanger. De airco zetten we ter plekke, inclusief aanhanger, in de hoek van de feestzaal, zodat de ruimte goed geventileerd kon worden.

Wilt u ook een airconditioning huren? Wij denken graag met u mee om de juiste machine te adviseren. Neem vandaag nog contact met ons op!

Welke airconditioner is geschikt voor mijn locatie?

Voor het bepalen van de juiste airconditioner voor uw ruimte berekent u de kubieke meters die de ruimte meet, door de breedte x de lengte x de hoogte te berekenen. Ook de mate van isolatiewaarde is van belang. En ook de toepassing maakt bepalend welk type airconditioner je wilt huren.

Welke mobiele airco heb ik nodig?

Dat hangt af wan de gewenste temperatuur, de toepassing, de locatie, de plaats van opstelling, de afmetingen van het gebouw en de mate van isolatie. Het kan ook zijn dat u uw product gekoeld wilt hebben. Ook de beschikbare stroomaansluiting bepaald welke apparaat wel of niet geplaatst kan worden. De duur dat u het apparaat nodig heeft bepaalt de huurprijs. Wij adviseren u graag welke airco u nodig heeft.

Neem contact op