9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Oplossingen voor vochtige kelders/archiefruimtes

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Als specialist in droogtechniek bieden we een brede service op het gebied van vochtbestrijding, verwarming en ventilatie. Lees hieronder meer over onze oplossingen als u last heeft van een vochtige kelder of waterschade .

De uitdaging: waterschade of vocht in uw kelder of archiefruimtes

Veel oudere huizen, kerken en bedrijfspanden in Nederland hebben nog een oude ondergrondse gemetselde kelder onder het maaiveld. Het probleem met deze kelders is dat ze vaak niet geïsoleerd zijn en er veelal geen verwarming aanwezig is.

Zo een kelder is misschien ideaal voor opslag van uw wijnvoorraad, maar funest voor de opslag van bijvoorbeeld een papieren archief of kartonnen dozen; papier en karton nemen tenslotte vocht op. Het gevolg is dat kartonnen dozen bij een te hoge vochtigheidsgraad in elkaar zakken en documenten aan elkaar plakken. Om nog maar te zwijgen voor het risico op schimmel.

Bij Droogspecialist krijgen we dan ook geregeld opdrachten binnen om vochtmetingen te verrichten in vochtige kelders en eventuele vochtschade op te lossen. Heeft u ook last van een vochtige kelder of waterschade aan uw archief? Lees dan verder wat we voor u kunnen doen.

Onze oplossing: tijdelijke of permanente droger/ ontvochtiger in de kelder

Bij vochtproblemen in uw kelder komt Droogspecialist bij u op locatie om de situatie te beoordelen en uw wensen te inventariseren. Gezamenlijk kijken we naar de beste oplossing voor uw vraagstuk. In veel gevallen betekent dit een tijdelijke of een permanente inzet van een ontvochtiger in de kelder waarmee het vochtgehalte omlaag wordt gebracht.

Nadat de ruimte en goederen geheel droog zijn kan Droogspecialist u ook informeren over eventuele vervolgstappen. Hoe kunt u bijvoorbeeld overlast door een vochtige kelder in het vervolg voorkomen? En zijn er eventueel noodzakelijke bouwkundige ingrepen mogelijk? Zaken waar onze specialisten u graag meer over vertellen.

Klant aan het woord

“Wij hadden in onze kelder het archief opgeslagen. Ideaal dachten wij, omdat dit toch een ruimte was waar wij niets mee deden. Alleen bleek de vochtigheid een probleem te zijn. Gelukkig heeft droogspecialist voor een goede oplossing gezorgd. De service van dit bedrijf kan ik iedereen aanraden.”

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze diensten op het gebied van drogen, ventileren, verwarmen en vochtmeten of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Neem contact op