9.3

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Britse expats zitten er warmpjes bij tijdens kroning Koning Charles 

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Een feesttent biedt uitkomst als u met veel mensen een feestje wilt vieren en uw locatie niet groot genoeg is. Maar wat nu als de buitentemperatuur (te) laag is? Hoe zorgt u dan voor een warme en comfortabele tent? Droogspecialist heeft altijd een passende oplossing; van een partytent verwarmen tot het voorkomen van hinderlijk condensvocht in de tijdelijke feestlocatie. In deze case beschrijven we hoe we het verschil mochten maken op een hele belangrijke dag voor de Britten. 

Kroning aanleiding voor feest bij ambassade

Het was een memorabele dag, die druilerige 6e mei 2023. De dag dat prins Charles van Engeland werd gekroond en zich eindelijk koning mocht noemen. Vele miljoenen mensen volgden deze bijzondere gebeurtenis, online of via de televisie. De medewerkers van de Britse ambassade, gevestigd in Den Haag, vierden de kroning met een grote groep Britse expats en Nederlandse hoogwaardigheidsbekleders, in een speciaal daarvoor geplaatste feesttent op het ruime terrein van de ambassade.

Partytent verwarmen met heaters

De weersvoorspellingen zagen er niet gunstig uit. Daarom zocht tentverhuur.nl contact met ons op om de tent, met een afmeting van 25 x 15 meter, te verwarmen. Enerzijds om de tent voorafgaand aan het evenement goed te verwarmen en condensvorming te voorkomen, zodat de gasten er warmpjes en comfortabel bij konden zitten. Anderzijds om tussentijds de ruimte te kunnen verwarmen, bij het vallen van de avond.

Constante warmte door verwarmen partytent

We plaatsten hiertoe twee diesel gestookte heaters van het type Ima 111, inclusief slangen. We lieten deze op de aanhangers staan, omdat laden/lossen op de perfect aangelegde tuin geen optie was. Na het plaatsen van de heaters werd de tent geplaatst, zodat de heaters goed uit het zicht konden blijven.

Ook warm feest vieren?

Neem dan contact op met Droogspecialist. Wij hebben altijd een passende oplossing voor verwarmen, drogen of ventileren van uw feesttent! 

Neem contact op