9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Plat dak lekkage drogen door isolatiedrogen

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Als specialist in droogtechniek bieden we een brede service op het gebied van vochtbestrijding, verwarming en ventilatie. Bekijk onderstaand onze case waarbij we een plat dak lekkage vakkundig hebben opgelost.

Plat dak lekt

De klant zat met een structurele lekkage door water onder de dakbedekking op het platte dak. Tijdens de bouw van het appartementencomplex, vijf jaar geleden, is er water tussen de dakbedekking terecht gekomen. Hierdoor heeft de parkeergarage in het pand al vijf jaar lang last van een lekkage waarbij zich zelfs stalactieten aan het plafond hebben gevormd.

Na vele (kostbare) aanpassingen aan het dak en diverse onderzoeken is gebleken dat er geen lekkage zit in het dak zelf, maar het vocht zich tijdens de bouwfase heeft opgehoopt. Na deze conclusie is de Droogspecialist ingeschakeld voor het oplossen van de lekkage onder het platte dak en de dakisolatie te drogen door middel van vochtbestrijding.

De oplossing: vochtbestrijding door dakisolatie te drogen bij plat dak lekkage

Een ervaren medewerker van Droogspecialist is op locatie geweest om het probleem in kaart te brengen. Hij heeft een plan van aanpak opgesteld om het probleem zo snel en efficiënt mogelijk aan te pakken, om zo het water onder de dakbedekking weg te halen.

Onze oplossing bestond uit de combinatie van het blazen van droge lucht en het afzuigen van vochtige lucht onder de dakbedekking met behulp van isolatiedroger VE 4S. Hierdoor ontstond een luchtstroom met droge lucht onder de dakbedekking die het aanwezige vocht opnam waarna de dakisolatie kon drogen. Op zeer korte termijn werd het dak dan ook vochtvrij verklaard.

Snelle oplossing van structureel vochtprobleem op plat dak

Na de plaatsing van de droogapparatuur is 2 weken later een controle meting uitgevoerd. De huismeester van het appartementencomplex vertelde dat hij in vijf jaar nog nooit had gezien dat er géén druppels aan het plafond van de garage hingen. Een groot compliment omdat hieruit bleek dat de toegepaste droogmethode goed functioneerde en we de klant na een lange zoektocht hebben verlost van het vochtprobleem.

Na drie weken was het probleem volledig opgelost en hebben we de apparatuur weggehaald. En de bewoners? Die zijn blij dat ze hun auto weer met een gerust hart in de parkeergarage kunnen zetten!

Klant aan het woord

“Droogspecialist is er in korte tijd in geslaagd om een probleem op te lossen waar we zelf al jaren tegenaan liepen. We zijn dan ook erg te spreken over de professionele werkwijze en het heldere contact tijdens de samenwerking”.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze diensten op het gebied van drogen, ventileren, verwarmen en vochtmeten of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Neem contact op