9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Snelle oplossing na lekkage in appartement

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Als specialist in droogtechniek bieden we een brede service op het gebied van vochtbestrijding, verwarming en ventilatie. Bekijk onderstaand onze case waarbij we snel in actie moesten komen na een grootschalige lekkage in een appartement om waterschade te beperken en herstellen.

Waterschade door lekkage in appartement

Tijdens de vakantie van de bewoners van een appartement heeft de Quooker het begeven en was de hoofdkraan helaas niet dicht gedraaid. Hierdoor is een enorme hoeveelheid water in het appartement gestroomd, wat vervolgens ook nog eens het appartement van de onderburen instroomde. Nadat de onderburen merkte dat er water uit het plafond kwam sijpelen gingen ze op onderzoek uit en ontdekte ze de ravage door waterschade in het appartement van onze klant. In het appartement stond een flinke laag water van enkele centimeters hoog. Het was zelfs zo erg dat er geen water op het parket lag, maar de parketvloer letterlijk dreef. Droogspecialist werd ingeschakeld om verdere waterschade te voorkomen en de boel te drogen.

Onze oplossing: wegzuigen, ventileren en drogen

De onder buren hebben direct na het ontdekken van de overstroming de hoofdkraan dicht gedraaid en de Droogspecialist gebeld. We zijn na deze telefonische melding van waterschade met spoed naar de betreffende locatie gereden en direct begonnen met het wegzuigen van de enorme hoeveelheid water. Daarnaast hebben we de meubels veilig gesteld door deze op houten blokjes te zetten zodat ze niet meer op de vochtige vloer stonden.

De volgende stap was het verwijderen van het parket en de ondervloer omdat deze niet meer te redden waren. Ook hebben we ontvochtigers en ventilatoren in het appartement geplaatst om het overtollige vocht uit de dekvloer en muren te halen. Deze ontvochtigers zijn flink aan het werk gezet en hebben behoorlijk wat liters water weggepompt.

Vochtmeting en herstelwerkzaamheden na waterschade

Na een week drogen kon het grootste gedeelte van de droogapparatuur weer worden weggehaald en hebben we vochtmetingen uitgevoerd om het vochtgehalte in het appartement te controleren. Hierna konden de herstelwerkzaamheden zoals het aanbrengen van een nieuwe vloer en het schilderen van de wanden beginnen. Zo hebben we voorkomen dat de bewoners na de vakantie thuis kwamen in een zwembad en de vakantie alsnog in het water viel..

Klant aan het woord:

“Dankzij de onderburen en het snelle handelen van Droogspecialist is de schade beperkt gebleven. Alles is zeer goed in behandeling genomen, waardoor wij onze vakantie zelfs hebben kunnen voortzetten. Wij hebben Droogspecialist voorgedragen aan onze VVE voor inschakeling bij waterschades.”

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze diensten op het gebied van drogen, ventileren, verwarmen en vochtmeten of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Neem contact op