9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Souterrain vochtvrij maken in Leiden

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Het drogen van kelders en souterrains kan een vervelende en tijdrovende klus zijn. Zeker als er vocht terecht is gekomen onder uw vloer, in de isolatielaag of optrekt op de muren. Droogspecialist heeft veel ervaring en specialistische kennis om ook uw souterrain vochtvrij te maken. Hieronder een verslag over hoe wij een dergelijk droogproject aanpakken.

Souterrain vochtvrij maken

In een onlangs opgeleverd woonhuis met souterrain, in een gerenoveerd schoolpand in Leiden, was door een defect aan de riool afvoerpomp na hevige regenval veel water in een put naast de woning terechtgekomen. Dat zorgde voor wateroverlast in het souterrain van de woning, in de vorm van vocht in de isolatielaag onder de Fermacell gipsvloerplaten. Wat lastig was dat er een staalplaat onder de vloerplaten lag, waar de vloerverwarming in lag verzonken, Dat zorgde ervoor dat de isolatielaag nog moeilijker te bereiken was. We hebben op de vijftig vierkante meter tellende vloer een groot aantal gaten geboord (ook door de stalen plaat) en hier isolatiedrogers op aangesloten. De vacuumturbines zorgden voor een onderdruk, waardoor het overtollige vocht uit de isolatielaag werd getrokken. Ventilatoren en een bouwdroger van het type DS65-P zorgden voor een gelijkmatige droging van de bovenzijde van de vloer.

Een tevreden klant vertelt…

De heer Van Zanten over onze aanpak: “Ik ben hartstikke tevreden over de dienstverlening van Droogspecialist. Ik heb de offerte ontvangen en vergeleken met twee andere aanbieders. Daarin was Droogspecialist iets gunstiger geprijsd. Tijdens  het offertetraject vond ik Droogspecialist actief luisterend en  vriendelijk. Het voelde als een plezierig contact met begrip voor mijn situatie. Alle afspraken zijn nagekomen. Ik heb geen seconde getwijfeld aan de professionaliteit en daar heb ik ook geen reden toe gehad. Als ik het allemaal zelf wist had ik het uiteraard zelf gedaan. Het eindresultaat is naar tevredenheid: alles is droog en goed geregeld. De man die de vloer opnieuw kwam leggen zei zelfs: “Ik zie het al, jullie hebben het professioneel aangepakt.” Droogspecialist maakte voor mij het verschil op service/betrouwbaarheid en directe communicatie.”

Wilt u weten wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een advies op maat!

Neem contact op