9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Snelle reparatie brugdek door droge en warme tent

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Vertraging wegwerkzaamheden door vocht en kou

 Ter Aar/Brussel. De brug over het Aarkanaal in het Zuidhollandse Ter Aar en een brug in het Belgische Brussel zijn een paar dagen buiten gebruik geweest in verband met werkzaamheden aan het brugdek. Op beide locaties heeft Droogspecialist ervoor gezorgd dat er voldoende warmte in de tijdelijke tent werd gebracht. Op beide locaties had het brugdek een nieuwe slijtlaag nodig. Hierdoor konden deze projecten tijdig worden afgerond.

Tent verwarmen: reparatie vereist droge en warme omgeving

roogspecialist installeerde in Brussel twee grote verwarmingskachels en twee grote drogers met aggregaten, om de luchtvochtigheid en de temperatuur op het juiste niveau te krijgen. Condensvorming kan namelijk niet alleen bij evenementen maar ook bij wegwerkzaamheden behoorlijk wat overlast veroorzaken. Daarom is het van groot belang dat naast voldoende temperatuur ook de luchtvochtigheid omlaag wordt gebracht. Beide projecten werden tot volle tevredenheid van de opdrachtgever uitgevoerd. Beide bruggen konden op tijd open voor het drukke verkeer.

Wilt u ook warmte in deze koude tijden? Wees er snel bij! Droogspecialist heeft nu nog kachels op voorraad. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Neem contact op