9.3

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Trouwe klant blij met droge hockeytent

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

We zijn blij met onze trouwe klanten. Ook de Hockeyclub Naarden wist ons dit jaar weer te vinden. Vorig jaar kon de club niet doortrainen tijdens de wintermaanden wegens de maatregelen die werden getroffen rondom het corona-virus. Dit jaar ziet het er gelukkig wat beter uit en plaatste de club onlangs weer een grote tent, waarin junioren en senioren tijdens de koude maanden gewoon door kunnen trainen, in een warme en comfortabele sporthal, zonder hinderlijke druppels door condensvorming op de vloer.

Complete inrichting ontzorgt de club

Droogspecialist maakte het voor de vierde keer op rij weer mogelijk. We verzorgden de gehele installatie (drogen, verwarmen, verlichten) voor de trainingstent. Dit jaar met met een compleet aanbod, inclusief een eenvoudig te bedienen licht-, temperatuur- en vochtcontrolesysteem toe. Met een eenvoudige bedieningskast wordt met 1 knop alle verlichting bediend en kunnen temperatuur en luchtvochtigheid handmatig worden ingesteld.

Gebruikte apparatuur

We verzorgden de verlichting en plaatsten drie Munters ML1100 adsorptiedrogers voor het conditioneren van de tent, om condensvorming te voorkomen. Ventilatoren van het type TTV4500 verzorgen een continue luchtstroom. Buiten de tent plaatsten we een aantal diesel gestookte heaters, inclusief brandstoftanks van het type IMA61. In een dag tijd realiseerden wij dit project, dat tot het tweede kwartaal van 2022 zal blijven draaien.

Weten hoe wij uw sport- of feesttent kunnen conditioneren?

Neem contact op