9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Verwarmen luxe jacht voor onderhoud

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Als specialist in droogtechniek bieden we een brede service op het gebied van vochtbestrijding, verwarming en ventilatie. Bekijk onderstaand onze case waarbij we tijdens de renovatie van een luxe jacht voor de juiste werkomstandigheden hebben gezorgd door het verwarmen van het schip.

De uitdaging van de klant:

Deze klant wilde zijn yacht laten renoveren in de wintermaanden. Dit roept extra uitdagingen op doordat de weersomstandigheden het onderhoudsproces behoorlijk kunnen verstoren. Zo zorgt de buitentemperatuur in deze maanden voor problemen bij het uitharden van epoxy, coatings en andere werkzaamheden waarbij temperatuur een belangrijke rol speelt. Ook mag er geen krachtige luchtverplaatsing zijn in verband met opwaaiend stof. Iets dat extra eisen creëert voor de conditionering  tijdens de werkzaamheden en het verwarmen van het jacht.

De oplossing: verwarmen schip met krimpfolie tent

Na overleg tussen onze specialist en klant is besloten het gehele schip in te pakken met krimpfolie. Deze speciale folie schermt het schip af van directe weersomstandigheden zoals regen, kou en wind en biedt zo de nodige bescherming. Door een soort tent te creëren konden we verwarmingsapparatuur plaatsen en zo de temperatuur in de tent controleren.

Droogspecialist heeft ervoor gekozen de tent te verwarmen met low pressure elektrische heaters. Deze heaters zijn uitgerust met een thermostaat waarmee de klant elke gewenste temperatuur kan instellen. Daarnaast zorgen deze heaters voor een minimale luchtverplaatsing en een stofvrije omgeving. Een belangrijke bijdrage bij het creëren van de juiste werkomstandigheden tijdens het onderhoud.

De klant over onze werkwijze:

“Vele partijen zijn al aan boord geweest en hebben de situatie gezien. Droogspecialist heeft uiteindelijk met de juiste apparatuur een passende oplossing geboden om de temperatuur naar het gewenste niveau te krijgen. Omdat op voorhand bekend was dat we de apparatuur voor een langere periode zouden inzetten heeft Droogspecialist ons een keurig tarief in rekening gebracht. Wat ons betreft een prettige en professionele samenwerking.”

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze diensten op het gebied van drogen, ventileren, verwarmen en vochtmeten of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Neem contact op