9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Vloerbedekking snel droog na forse lekkage bij televisie productiekantoor

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Vloerbedekking drogen na lekkage

Een rustige zaterdagochtend in september. Nadat bij de bovenburen een waterleiding is gesprongen zijn er letterlijk duizenden liters water over het tapijt gelopen. Direct na de melding heeft de Droogspecialist drogers, ventilatoren en waterstofzuigers ingezet om de vloerbedekking drogen en de schade zoveel mogelijk te beperken. Immers, hoe sneller het water weg, hoe beperkter de uiteindelijke schade.

Waterstofzuiger huren

Met krachtige waterstofzuigers is het water zoveel mogelijk weg gezogen.  Na het plaatsen van de drogers met ventilatoren heeft het twee weken geduurd voordat alles weer echt droog was. Tijdens dit proces kon er gewoon doorgewerkt worden én bleek dat het tapijt behouden kon blijven.

Wilt u een waterstofzuiger huren?

Snel handelen voorkomt grotere schade

Een van de beste manieren om een nat kamerbreed tapijt te drogen is om iemand te bellen die weet hoe hij de klus aan moet pakken: de Droogspecialist. Hoe sneller u belt, hoe groter de kans dat wij de vloerbedekking, de vloer en de ondervloer kunnen redden. Controleer de polisvoorwaarden van uw inboedelverzekering. Afhankelijk van de oorzaak van de natte vloerbedekking, kan het zijn dat uw verzekering de kosten van het schoonmaken dekt.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact op