9.0

Klantenvertellen

: 92 beoordelingen

Snel drogen isolatielaag bespaart tijd en geld

24/7 bereikbaar

Binnen 24 uur geleverd

Advies & prijs op maat

Vloerisolatie drogen; door waterschade wordt menig bouwproject te laat opgeleverd. Dat kan bouwer en klant veel geld kosten. Snel en kundig drogen is dan ook het devies. Kort voor de bouwvak werd de Droogspecialist met spoed ingeschakeld voor een groot vochtprobleem na forse waterschade bij een verzorgingshuis in aanbouw in Leiderdorp.

Vloerisolatie drogen

Na inspectie van de toegepaste isolatielaag maakten we direct een plan van aanpak. Een haastklus – het pand moest na de bouwvak opgeleverd worden. We plaatsten 50 turbines, heel veel luchtslangen en ontvochtigers, die zowel met onderdruk als overdruk de vloerisolatie droog maakten.

Wekelijks controleren

Wekelijks controleerden we het droogproces en waar nodig pasten we het aan. Tijdens de bouwvak is dit project succesvol gedroogd. Zowel de vloer, de vloerverwarming en de isolatielaang hoefden niet vervangen te worden. Hierdoor is enorm veel tijd en geld bespaard. Direct na de bouwvakvakantie kon de vloerenlegger de vloer herstellen zodat de overlast tot een minimum beperkt is gebleven. Ook tijd en geld besparen? Neem contact met ons op!

Neem contact op